Meslek Lisesi ve Halk Eğitim’den Askerlerimize Anlamlı Destek

Güncel 14.04.2021 - 18:29, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3507+ kez okundu.
 

Meslek Lisesi ve Halk Eğitim’den Askerlerimize Anlamlı Destek

Şehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Altıntaş Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen “Yün Bizden Örmek Sizden” etkinliği kapsamında Altıntaşlı kadınlar tarafından üretilen el emeği bereler kış koşullarının devam ettiği Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan askerlere teslim edilmek üzere Altıntaş ilçe Jandarma komutanlığına teslim edildi.   Teslim sırasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail GÜVEN: “Meslek Lisemiz ve Halk Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenen Yün Bizden Örmek Sizden etkinliğimiz kapsamında üretilen berelerimizi teslim etmek için Altıntaş İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettik. Bu bereler, Altıntaşlı analarımız ve kadın kardeşlerimiz tarafından kış koşullarının halen devam ettiği yerlerde vatan savunmasında görev yapan kıymetli askerlerimize manevi destek olabilmek için örüldü. Ayrıca içinde bulunduğumuz Polis Haftası kapsamında bu etkinliğin Şehit Polis Elvan Özbay’ın adının yaşadığı Meslek lisemiz ile birlikte düzenlenmesi hem de meslek liseleri ailelerle buluşuyor kapsamında öğrenci,  öğretmen ve toplumumuzun bütünleşmesi adına bizlere mutluluk vermiştir. Etkinlikte görev alan Altıntaşlı analarımıza ve kadın kardeşlerimize, kurumlarımıza, kursiyerlerimize, idarecilerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım.” dedi. - DORUK

Şehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Altıntaş Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen “Yün Bizden Örmek Sizden” etkinliği kapsamında Altıntaşlı kadınlar tarafından üretilen el emeği bereler kış koşullarının devam ettiği Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan askerlere teslim edilmek üzere Altıntaş ilçe Jandarma komutanlığına teslim edildi.

 

Teslim sırasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail GÜVEN: “Meslek Lisemiz ve Halk Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenen Yün Bizden Örmek Sizden etkinliğimiz kapsamında üretilen berelerimizi teslim etmek için Altıntaş İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettik. Bu bereler, Altıntaşlı analarımız ve kadın kardeşlerimiz tarafından kış koşullarının halen devam ettiği yerlerde vatan savunmasında görev yapan kıymetli askerlerimize manevi destek olabilmek için örüldü. Ayrıca içinde bulunduğumuz Polis Haftası kapsamında bu etkinliğin Şehit Polis Elvan Özbay’ın adının yaşadığı Meslek lisemiz ile birlikte düzenlenmesi hem de meslek liseleri ailelerle buluşuyor kapsamında öğrenci,  öğretmen ve toplumumuzun bütünleşmesi adına bizlere mutluluk vermiştir. Etkinlikte görev alan Altıntaşlı analarımıza ve kadın kardeşlerimize, kurumlarımıza, kursiyerlerimize, idarecilerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım.” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.