KUTSO MTAL Kros Takımı, Türkiye Finalinde

03.02.2022 - 00:06, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3376+ kez okundu.
 

KUTSO MTAL Kros Takımı, Türkiye Finalinde

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Kros Takımı 23 Kasım 2021 tarihinde ilimizde yapılan Kros Yarışmasında birinci gelerek bölge finallerine katılmaya hak kazandı. 8 Ocak 2022 tarihinde Balıkesir'de düzenlenen, 18 ilden 168 sporcunun katıldığı 5000 Metre Kros Bölge Yarışmasında ise grup üçüncüsü oldu ve 25-26 Şubat tarihlerinde Adana'da yapılacak "Okullararası Kros Türkiye Şampiyonası"na katılma hakkı kazandı. Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan DÜZGÜN, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer YAR ve öğrenciler Mehmet ERSOY, Muhammed ARTIRAN, Ramazan AKDUMAN, Mustafa DÖNMEZ, Emre ÇELİK, Alparslan Burak KÖSE, Müdürlüğümüz'ü ziyaret ederek İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT ile bir araya geldiler.   İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT; kros taımı öğrencilerini, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer YAR ve Okul Müdürü Hasan DÜZGÜN'ü tebrik etti, öğrencilere "Okullararası Kros Türkiye Şampiyonası Türkiye Finali"nde başarılar diledi.  - DORUK 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Kros Takımı 23 Kasım 2021 tarihinde ilimizde yapılan Kros Yarışmasında birinci gelerek bölge finallerine katılmaya hak kazandı. 8 Ocak 2022 tarihinde Balıkesir'de düzenlenen, 18 ilden 168 sporcunun katıldığı 5000 Metre Kros Bölge Yarışmasında ise grup üçüncüsü oldu ve 25-26 Şubat tarihlerinde Adana'da yapılacak "Okullararası Kros Türkiye Şampiyonası"na katılma hakkı kazandı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan DÜZGÜN, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer YAR ve öğrenciler Mehmet ERSOY, Muhammed ARTIRAN, Ramazan AKDUMAN, Mustafa DÖNMEZ, Emre ÇELİK, Alparslan Burak KÖSE, Müdürlüğümüz'ü ziyaret ederek İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT ile bir araya geldiler. 

 İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT; kros taımı öğrencilerini, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer YAR ve Okul Müdürü Hasan DÜZGÜN'ü tebrik etti, öğrencilere "Okullararası Kros Türkiye Şampiyonası Türkiye Finali"nde başarılar diledi.  - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.