KUTSO'DAN YEREL BASINA DESTEK SÖZÜ

Güncel 30.11.2019 - 09:13, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2955+ kez okundu.
 

KUTSO'DAN YEREL BASINA DESTEK SÖZÜ

KUTSO Başkanı İSMET ÖZOTRAÇ ; üyelerimize yerel basına destek konusunda bilgilendirme yapacağız
KUTSO yerel basın mensupları ile yemekli basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, işletmelerin ekonomik daralmadaki durumları ve yerel basına yansıması konuları ile açık hava ilan ve tanıtımların yerel basının ilan alma zorlukları konularında istişarelerde bulunuldu. Toplantıya katılan basın mensupları tek tek sorunlarını ve KUTSO' nun faaliyetleri ile ilgili görüşlerini aktardılar. Kütahya Gazeteciler cemiyeti Başkanı Sayın Erkan SAĞLAM ; Yerel Basının son ekonomik tedbirler ve dış güçlerin Ülkemize uygulanan gizli izalasyonu neticesinde gazete kağıdı başta olmak üzere, basımda gerekli olan tüm malzemelere yapılan zamlar ve tedarik etmekteki güçlükler nedeniyle yerel basının zor günler yaşadığı ve ayrıca Kurum ve Kuruluşların gazete,dergi ve radyolara ilan vermek yerine sokak ve açık hava ilanlarına yönelmesi bizleri zora sokmaktadır. KUTSO olarak sizden ricamız üyelerinizin de yerel basına sahip çıkmalarıdır.1. ve 2.OSB' de bir kaç firma dışında hiç bir işletmeden reklam almıyoruz.Halbuki üretimin tanıtılması ve satış zincirinin halkalarından biride reklam ve tanıtımdır. KUTSO olarak kayıtlı olan üyelerinize yerel basının desteklenmesi, ilan ve reklamlarınızı yerel basın vermeleri konusunda telkinde bulunmanızı istiyoruz...dedi. KUTSO Başkanı Sayın İsmet ÖZOTRAÇ, yaptığı konuşmada..; Yerel basının önemini ve ihtiyacını en iyi bilen bir kuruluşuz.Tanıtım ve reklamda yerel basın gücü ve etkisi görmezden gelinemez. Ancak günümüzde sosyal medya başta olmak üzere sokak ve açık hava reklamcılığı bazı kurum ve kuruluşlarca daha cazipmiş gibi geliyor.Biz oda olarak yerel basının reklam ve ilan vererek desteklenmesi konusunda üyelerimizi yönlendirme acısından telkinde bulunabiliriz.Şu anda KUTSO olarak Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesine dış yatırımcı getirmek için yoğun bir çalışma içindeyiz.Bu konuda.; Odamız organizasyonunda 25 Nisan 2019 tarihinde Kocaeli, 25 Haziran 2019 tarihinde Balıkesir, 22 Ekim 2019 tarihinde Bursa, 20 Kasım 2019 tarihinde Kütahya Valimiz Sayın Dr. Ömer Toraman Başkanlığında bir heyet ile Kocaeli' ye düzenlenen ziyaret sonrasında burada üretim yapan bir çok firmayı Zafer Organize Sanayi bölgesine Yatırım için davet ettik.Bu çalışmalarımız sonucunda 8 bin ile 10 bin kişi ye iş imkanı sağlamayı amaçlıyoruz. Kütahya için bu tür çalışmalarımızda yerel basının her zaman yanımızda yer alacağını da biliyoruz. Ülke ekonomisinin zor günler geçirdiği şu dönemde birbirimize her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaç duyulmaktadır.Bu zor dönemi el birliği ile aşacağımıza inancım tamdır..dedi.              DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
KUTSO Başkanı İSMET ÖZOTRAÇ ; üyelerimize yerel basına destek konusunda bilgilendirme yapacağız

KUTSO yerel basın mensupları ile yemekli basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, işletmelerin ekonomik daralmadaki durumları ve yerel basına yansıması konuları ile açık hava ilan ve tanıtımların yerel basının ilan alma zorlukları konularında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya katılan basın mensupları tek tek sorunlarını ve KUTSO' nun faaliyetleri ile ilgili görüşlerini aktardılar.

Kütahya Gazeteciler cemiyeti Başkanı Sayın Erkan SAĞLAM ; Yerel Basının son ekonomik tedbirler ve dış güçlerin Ülkemize uygulanan gizli izalasyonu neticesinde gazete kağıdı başta olmak üzere, basımda gerekli olan tüm malzemelere yapılan zamlar ve tedarik etmekteki güçlükler nedeniyle yerel basının zor günler yaşadığı ve ayrıca Kurum ve Kuruluşların gazete,dergi ve radyolara ilan vermek yerine sokak ve açık hava ilanlarına yönelmesi bizleri zora sokmaktadır. KUTSO olarak sizden ricamız üyelerinizin de yerel basına sahip çıkmalarıdır.1. ve 2.OSB' de bir kaç firma dışında hiç bir işletmeden reklam almıyoruz.Halbuki üretimin tanıtılması ve satış zincirinin halkalarından biride reklam ve tanıtımdır. KUTSO olarak kayıtlı olan üyelerinize yerel basının desteklenmesi, ilan ve reklamlarınızı yerel basın vermeleri konusunda telkinde bulunmanızı istiyoruz...dedi.

KUTSO Başkanı Sayın İsmet ÖZOTRAÇ, yaptığı konuşmada..; Yerel basının önemini ve ihtiyacını en iyi bilen bir kuruluşuz.Tanıtım ve reklamda yerel basın gücü ve etkisi görmezden gelinemez. Ancak günümüzde sosyal medya başta olmak üzere sokak ve açık hava reklamcılığı bazı kurum ve kuruluşlarca daha cazipmiş gibi geliyor.Biz oda olarak yerel basının reklam ve ilan vererek desteklenmesi konusunda üyelerimizi yönlendirme acısından telkinde bulunabiliriz.Şu anda KUTSO olarak Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesine dış yatırımcı getirmek için yoğun bir çalışma içindeyiz.Bu konuda.; Odamız organizasyonunda 25 Nisan 2019 tarihinde Kocaeli, 25 Haziran 2019 tarihinde Balıkesir, 22 Ekim 2019 tarihinde Bursa, 20 Kasım 2019 tarihinde Kütahya Valimiz Sayın Dr. Ömer Toraman Başkanlığında bir heyet ile Kocaeli' ye düzenlenen ziyaret sonrasında burada üretim yapan bir çok firmayı Zafer Organize Sanayi bölgesine Yatırım için davet ettik.Bu çalışmalarımız sonucunda 8 bin ile 10 bin kişi ye iş imkanı sağlamayı amaçlıyoruz. Kütahya için bu tür çalışmalarımızda yerel basının her zaman yanımızda yer alacağını da biliyoruz. Ülke ekonomisinin zor günler geçirdiği şu dönemde birbirimize her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaç duyulmaktadır.Bu zor dönemi el birliği ile aşacağımıza inancım tamdır..dedi.              DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.