CHP İl Başkanı, Parti Meclis Üyesi Seçildi

Siyaset 07.11.2023 - 13:43, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 5225+ kez okundu.
 

CHP İl Başkanı, Parti Meclis Üyesi Seçildi

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı, “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganı ile Ankara Spor Salonu’nda toplandı. Kurultay'da iki tur yapılan seçimlerin ardından 8. CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu. CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz
CHP’nin 38. Olağan Kurultayı, “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganı ile Ankara Spor Salonu’nda toplandı. Kurultay'da iki tur yapılan seçimlerin ardından 8. CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu. CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz da parti meclis üyesi olarak seçildi. “Yerel Seçim Zaferi İçin Yola Çıkıyoruz” Kemal Kılıçdaroğlu’ndan her türlü katkıyı almaya, birikiminden yararlanmaya devam edeceklerini belirten CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan seçilen Özgür Özel: “Bundan sonra hep beraber büyük zaferler yaşayacağız. Bugün burada zafer CHP'den bir adayın değildir. Bir ekibin değildir. Bir yarışmanın sonunda kazanılan bir zafer değildir. Bugünkü zaferin galibi bütün CHP'lilerdir. Biz bütün Türkiye'ye ve dünyaya parti içi demokrasiyi, çoklu yarışı, CHP'de Genel Başkanın demokratik seçimlerle değişebileceğini her birlikte gösterdik. Şimdi CHP'deki değişim sadece kendi içimizdeki bir merhaleyi kat etmektir. Şimdi önceki Genel Başkanlarımızla, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'yla ve bu partiye emek veren herkesle birlikte el ele, omuz omuza yerel seçim zaferi için yola çıkıyoruz. Yolumuz açık olsun, yolunuz açık olsun” dedi.   “Partimizi İktidar Yapmak İçin Çalışacağız” Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bugün 81 il başkanıyla bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Özel:"Daha önce sözünü verdiğimiz il başkanları toplantısını bu sabah erken saatlerde gerçekleştirdik. Görüş ve önerilerini dinledim. Bu süreci hep birlikte yönetmek için ilk adımı attık. Partimizi iktidar yapmak için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız." Umudu inşa etmek üzere Kütahya Büyük Kurultay Delegeleri olarak Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayına katılan CHP Kütahya örgütü lideri Zeliha Aksaz Şahbaz: “Partimizin yeni Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında yapılan 38. Olağan kurultayımızda, değerli örgütümüzün desteği ile Parti Meclisi üyesi seçildim. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında yürüyeceğimiz iktidar yolculuğunda Parti Meclisi Üyesi sorumluluğunu almaktan onur duyuyorum. Bu süreçte desteğini esirgemeyen başta Kütahya olmak üzere örgütümüze ve kıymetli Kurultay delegelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. CHP Parti Meclis Üyesi olarak seçilen CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz’a Doruk Gazetesi olarak görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. – DORUK
CHP’nin 38. Olağan Kurultayı, “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganı ile Ankara Spor Salonu’nda toplandı. Kurultay'da iki tur yapılan seçimlerin ardından 8. CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu. CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı, “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganı ile Ankara Spor Salonu’nda toplandı. Kurultay'da iki tur yapılan seçimlerin ardından 8. CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu. CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz da parti meclis üyesi olarak seçildi.

“Yerel Seçim Zaferi İçin Yola Çıkıyoruz”

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan her türlü katkıyı almaya, birikiminden yararlanmaya devam edeceklerini belirten CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan seçilen Özgür Özel: “Bundan sonra hep beraber büyük zaferler yaşayacağız. Bugün burada zafer CHP'den bir adayın değildir. Bir ekibin değildir. Bir yarışmanın sonunda kazanılan bir zafer değildir. Bugünkü zaferin galibi bütün CHP'lilerdir. Biz bütün Türkiye'ye ve dünyaya parti içi demokrasiyi, çoklu yarışı, CHP'de Genel Başkanın demokratik seçimlerle değişebileceğini her birlikte gösterdik. Şimdi CHP'deki değişim sadece kendi içimizdeki bir merhaleyi kat etmektir. Şimdi önceki Genel Başkanlarımızla, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'yla ve bu partiye emek veren herkesle birlikte el ele, omuz omuza yerel seçim zaferi için yola çıkıyoruz. Yolumuz açık olsun, yolunuz açık olsun” dedi.

 

“Partimizi İktidar Yapmak İçin Çalışacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bugün 81 il başkanıyla bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Özel:"Daha önce sözünü verdiğimiz il başkanları toplantısını bu sabah erken saatlerde gerçekleştirdik. Görüş ve önerilerini dinledim. Bu süreci hep birlikte yönetmek için ilk adımı attık. Partimizi iktidar yapmak için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız."

Umudu inşa etmek üzere Kütahya Büyük Kurultay Delegeleri olarak Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayına katılan CHP Kütahya örgütü lideri Zeliha Aksaz Şahbaz: “Partimizin yeni Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, ülkemize ve partimize hayırlı olsun.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında yapılan 38. Olağan kurultayımızda, değerli örgütümüzün desteği ile Parti Meclisi üyesi seçildim. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında yürüyeceğimiz iktidar yolculuğunda Parti Meclisi Üyesi sorumluluğunu almaktan onur duyuyorum. Bu süreçte desteğini esirgemeyen başta Kütahya olmak üzere örgütümüze ve kıymetli Kurultay delegelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Parti Meclis Üyesi olarak seçilen CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz’a Doruk Gazetesi olarak görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. – DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.