KÜTAHYASPOR BAL LİGİNDE KALDI

29.04.2019 - 20:35, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4025+ kez okundu.
 

KÜTAHYASPOR BAL LİGİNDE KALDI

Akıncılarspor'u 3-0 yenen Kütahyaspor önümüzdeki sezonda BAL liginde mücadeleye etme hakkını yeniden elde etti.
BAL ligi 9.GRUP da mücadele eden Kütahyaspor, şansız bir sezon sonunda statü gereği BAL ligine devam edebilmesi için Kütahya süper amatör ligini 1.likle bitiren Tavşanlı Akıncılarspor'la baraj maçı için karşı karşıya geldi. Baraj maçı Kütahya Halil stadyumunda saat 15.00 de başladı. Maça ağırlığını daha ilk dakikalarda koyan ev sahibi Kütahyaspor, 7.dakikada Erdal Alıcı (17)'nın kaleciden dönen topu kafa ile tamamlaması ile ilk golünü buldu. Geçen dakikalarda tecrübesi ile rakibine üstünlük sağlayan taraf Kütahyaspor oldu. maçın ilk yarısını 1-0 lık skorla bitirmeyi amaçlayan Akıncılarspor, orta sahayı iyi kontrol edemeyince 37. dakikada Kütahyasporun Sinan Biter (11) ile gelen golüne mani olamadı ve ilk yarı Kütahyaspor'un 2-0 lık üstünlüğü ile sona erdi. 2.yarıya yine atak başlayan taraf ev sahibi takım oldu.Rakip Akıncılarspor'un tüm çabaları maçın 78 dakikasında 3. golü yemelerine mani olamadı ve maç 3-0 Kütahyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın galibi olarak, 2019/2020 sezonunda BAL ligin de mücadele etme hakkını yeniden elde eden Kütahyaspor'un transfer konusunda nasıl bir yol izleyeceği taraftarlarca şimdiden merak konusu olmaya başladı.DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Akıncılarspor'u 3-0 yenen Kütahyaspor önümüzdeki sezonda BAL liginde mücadeleye etme hakkını yeniden elde etti.

BAL ligi 9.GRUP da mücadele eden Kütahyaspor, şansız bir sezon sonunda statü gereği BAL ligine devam edebilmesi için Kütahya süper amatör ligini 1.likle bitiren Tavşanlı Akıncılarspor'la baraj maçı için karşı karşıya geldi.
Baraj maçı Kütahya Halil stadyumunda saat 15.00 de başladı.
Maça ağırlığını daha ilk dakikalarda koyan ev sahibi Kütahyaspor, 7.dakikada Erdal Alıcı (17)'nın kaleciden dönen topu kafa ile tamamlaması ile ilk golünü buldu.
Geçen dakikalarda tecrübesi ile rakibine üstünlük sağlayan taraf Kütahyaspor oldu.
maçın ilk yarısını 1-0 lık skorla bitirmeyi amaçlayan Akıncılarspor, orta sahayı iyi kontrol edemeyince 37. dakikada Kütahyasporun Sinan Biter (11) ile gelen golüne mani olamadı ve ilk yarı Kütahyaspor'un 2-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.
2.yarıya yine atak başlayan taraf ev sahibi takım oldu.Rakip Akıncılarspor'un tüm çabaları maçın 78 dakikasında 3. golü yemelerine mani olamadı ve maç 3-0 Kütahyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın galibi olarak, 2019/2020 sezonunda BAL ligin de mücadele etme hakkını yeniden elde eden Kütahyaspor'un transfer konusunda nasıl bir yol izleyeceği taraftarlarca şimdiden merak konusu olmaya başladı.DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.