KÜTAHYA YENİDEN DOĞACAK...

Siyaset 21.02.2019 - 17:21, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4326+ kez okundu.
 

KÜTAHYA YENİDEN DOĞACAK...

MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim IŞIK,Kütahya hakkındaki 2.sosyal proje tanıtımını yaptı.
MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Alim IŞIK, Merkez İlçe toplantı salonunda sosyal proje kapsamındaki 2.açıklamasını basın mensupları ile paylaştı. 2.sosyal proje açıklaması basın toplantısına MHP Kütahya İl başkanı Ferhan Yıldırım,Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük,Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk,Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile parti yönetimi ve üyelerinin katılımları ile gerçekleşti. 2.Sosyal proje kapsamında en önemli konunun insan faktörü ve sosyalleşme konularının ön plana çıkarıldığı gözlendi. Bu zamana kadar Geçmiş Belediye Başkanları tarafından ele alınmış ama sadece kağıt üzerinde ve sözde kalmış bir çok eksikliği giderici ve bunların dışında daha modern yaşam ve daha kapsamlı projelerin bulunduğu basın açıklamasında. '' Bu projelerin sadece lafta kalacağı ve icraata geçirilemeyeceği konusunda hiç kuşkunuz olmasın. 31 Mart Akşamında Kütahyalı seçmen hemşehrilerim bu göreve bize yani ehline tevdi ettiği andan itibaren ne söylediysek ağzımızdan ne çıktıysa hepsi için uygulayıcı teknik personelimizde hazırdır,kaynaklarımızı nasıl bulacağımız da bellidir. Kütahya nın artık kaybedecek zamanı yoktur.'' diyen Alim Işık, diğer projelerimizi önümüzdeki günlerde basın toplantısı ile halkımıza duyurmaya devam edeceğiz.Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla daha kapsamlı saha çalışmalarına hız vererek bu projelerimizi vatandaşlarımızla paylaşacağını ifade etti. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim IŞIK,Kütahya hakkındaki 2.sosyal proje tanıtımını yaptı.

MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Alim IŞIK, Merkez İlçe toplantı salonunda sosyal proje kapsamındaki 2.açıklamasını basın mensupları ile paylaştı.
2.sosyal proje açıklaması basın toplantısına MHP Kütahya İl başkanı Ferhan Yıldırım,Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük,Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk,Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile parti yönetimi ve üyelerinin katılımları ile gerçekleşti.
2.Sosyal proje kapsamında en önemli konunun insan faktörü ve sosyalleşme konularının ön plana çıkarıldığı gözlendi.
Bu zamana kadar Geçmiş Belediye Başkanları tarafından ele alınmış ama sadece kağıt üzerinde ve sözde kalmış bir çok eksikliği giderici ve bunların dışında daha modern yaşam ve daha kapsamlı projelerin bulunduğu basın açıklamasında.
'' Bu projelerin sadece lafta kalacağı ve icraata geçirilemeyeceği konusunda hiç kuşkunuz olmasın. 31 Mart Akşamında Kütahyalı seçmen hemşehrilerim bu göreve bize yani ehline tevdi ettiği andan itibaren ne söylediysek ağzımızdan ne çıktıysa hepsi için uygulayıcı teknik personelimizde hazırdır,kaynaklarımızı nasıl bulacağımız da bellidir. Kütahya nın artık kaybedecek zamanı yoktur.'' diyen Alim Işık, diğer projelerimizi önümüzdeki günlerde basın toplantısı ile halkımıza duyurmaya devam edeceğiz.Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla daha kapsamlı saha çalışmalarına hız vererek bu projelerimizi vatandaşlarımızla paylaşacağını ifade etti. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.