Gazeteciler Cemiyetinden Ankara’ya Çıkartma

Güncel 10.11.2023 - 13:08, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 13753+ kez okundu.
 

Gazeteciler Cemiyetinden Ankara’ya Çıkartma

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Kütahya’nın ve yerel basının sorunlarını görüşmek üzere Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Erkan Sağlam, Fatma Çakır, Hasan Okçu, Mehmet Saka, Ercan Kolku, Serdar Yiğit ve Bünyamin Çapgulaş’tan oluşan ek
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Kütahya’nın ve yerel basının sorunlarını görüşmek üzere Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu.   Erkan Sağlam, Fatma Çakır, Hasan Okçu, Mehmet Saka, Ercan Kolku, Serdar Yiğit ve Bünyamin Çapgulaş’tan oluşan ekip öncelikle TBMM’deki Milletvekillerimiz Ahmet Erbaş, Adil Biçer, Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı’yı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kütahya’nın sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Özellikle Kütahya’daki yatırımlar, ekonomik gelişmeler, istihdam konuları konuşuldu. Yerel medyanın sorunları kendilerine iletildi.         Bilahare TÜGİK Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı Erkan Güral’ı AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaret eden ekip, hayırlı olsun ve başarılar temennisinde bulunup; yine Kütahya’nın ve yerel basının sorunlarını ilettiler. Özellikle şehir hastanesinin söz verilen 29 Ekim’de de açılamamasının belirtilmesi üzerine Erkan Güral bir takım temaslarda bulunacağını ve aksaklığın nerden kaynaklandığının bulunması ile hızlandırılması konusunda gerekli çalışmaları yapacağını belirtti.   Eski Kütahya Milletvekilimiz ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’la da görüşen gazeteciler görevinde başarılar diledi. Cumhuriyet’in 100.yılı münasebetiyle yeni basılan madeni 5 TL’leri gazetecilere hediye eden Cantimur, bu arada Kütahya’daki çalışmalarından ve sosyal faaliyetlerinden dolayı Keramika Genel Müdürü Emin Yüce’yi telefonla arayarak teşekkür ederek, madeni 5 TL’yi Başkan Erkan Sağlam’a Emin Yüce’ye verilmek üzere teslim etti. Kütahya’nın ve görevi itibariyle tüm Türkiye’nin ekonomik ve mali konularda hizmetinde olduğunu belirten Cantimur, Kütahya’daki bazı endişelerin yersiz olduğunu ETİBOR’un kesinlikle özelleştirme ihtimali olmadığını belirterek; Bakanlıktaki makam odasının Kütahya’daki hemşerilerime her zaman açık olduğunun bilinmesini isterim dedi.     Daha sonra sırasıyla Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şube Başkanı ve TÜRSAV Eğitim Genel Koordinatörü Nuri Uygun ile Kütahya Kültür Derneği’ni ziyaret ederek Ankara’da yaşayan Kütahyalılarla buluştu. – DORUK
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Kütahya’nın ve yerel basının sorunlarını görüşmek üzere Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Erkan Sağlam, Fatma Çakır, Hasan Okçu, Mehmet Saka, Ercan Kolku, Serdar Yiğit ve Bünyamin Çapgulaş’tan oluşan ek

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Kütahya’nın ve yerel basının sorunlarını görüşmek üzere Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

 

Erkan Sağlam, Fatma Çakır, Hasan Okçu, Mehmet Saka, Ercan Kolku, Serdar Yiğit ve Bünyamin Çapgulaş’tan oluşan ekip öncelikle TBMM’deki Milletvekillerimiz Ahmet Erbaş, Adil Biçer, Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı’yı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kütahya’nın sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Özellikle Kütahya’daki yatırımlar, ekonomik gelişmeler, istihdam konuları konuşuldu. Yerel medyanın sorunları kendilerine iletildi.

 

 

 

 

Bilahare TÜGİK Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı Erkan Güral’ı AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaret eden ekip, hayırlı olsun ve başarılar temennisinde bulunup; yine Kütahya’nın ve yerel basının sorunlarını ilettiler. Özellikle şehir hastanesinin söz verilen 29 Ekim’de de açılamamasının belirtilmesi üzerine Erkan Güral bir takım temaslarda bulunacağını ve aksaklığın nerden kaynaklandığının bulunması ile hızlandırılması konusunda gerekli çalışmaları yapacağını belirtti.

 

Eski Kütahya Milletvekilimiz ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’la da görüşen gazeteciler görevinde başarılar diledi. Cumhuriyet’in 100.yılı münasebetiyle yeni basılan madeni 5 TL’leri gazetecilere hediye eden Cantimur, bu arada Kütahya’daki çalışmalarından ve sosyal faaliyetlerinden dolayı Keramika Genel Müdürü Emin Yüce’yi telefonla arayarak teşekkür ederek, madeni 5 TL’yi Başkan Erkan Sağlam’a Emin Yüce’ye verilmek üzere teslim etti. Kütahya’nın ve görevi itibariyle tüm Türkiye’nin ekonomik ve mali konularda hizmetinde olduğunu belirten Cantimur, Kütahya’daki bazı endişelerin yersiz olduğunu ETİBOR’un kesinlikle özelleştirme ihtimali olmadığını belirterek; Bakanlıktaki makam odasının Kütahya’daki hemşerilerime her zaman açık olduğunun bilinmesini isterim dedi.

 

 

Daha sonra sırasıyla Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şube Başkanı ve TÜRSAV Eğitim Genel Koordinatörü Nuri Uygun ile Kütahya Kültür Derneği’ni ziyaret ederek Ankara’da yaşayan Kütahyalılarla buluştu. – DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.