AK Parti Merkez İlçe Başkanı BAYIRCI: Yerel Medya Şehrimizin Aynasıdır

Yerel 14.02.2023 - 21:17, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4408+ kez okundu.
 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı BAYIRCI: Yerel Medya Şehrimizin Aynasıdır

Kütahya Doruk Gazetesi’nin kuruluşunun 10. Yıl dönümünü kutlamak üzere AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar BAYIRCI ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti.
Kütahya Doruk Gazetesi’nin kuruluşunun 10. Yıl dönümünü kutlamak üzere AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar BAYIRCI ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan BAYIRCI: “Yerel medya şehrimizin aynası olmak durumundadır. Yapılan başarılı çalışmaların kamuoyu ile paylaşılmasında önemli bir misyon üstlenmiş olan yerel gazetelerimiz, eksik ve gediklerin belirlenmesinde de aynı derecede görev ve sorumluluk hissetmelidir. Kütahya’mız yerel medyasında yakından takip ettiğimiz Kütahya DORUK Gazetesi’nin bu anlayış içerisinde yayın hayatını sürdürdüğünü yakından takip ettiğimizi ve memnun olduğumuzu belirtmek isteriz. Gerektiği zaman yapılan eleştirileri takdirle karşılamak lazım, Doruk Gazetesi de zaman zaman bunu yapıyor ve bundan mutlu oluyoruz. Çünkü samimi bir anlayışla bunları yaptığını biliyoruz. Yerel basın içerisinde Kütahya’mızın DORUK Gazetesi’nin başarılı yayın hayatını sürdürmesini ihtiyaç vardır. Bu anlayışla daha nice 10 yıllar, başarılı yayın hayatınızı sürdürmenizi temenni ediyoruz” dedi. İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR da “Sayın Başkan bu nazik ziyaretinizden dolayı size ve yönetim kurulunuza teşekkür ediyoruz. Yayın hayatımızı bu şekilde değerlendirdiğiniz için mutlu olduk. Bütün amacımız şehrimizin huzur içerisinde kalkınmayı hedef edinmiş, sosyal bir hayat sürebileceği çalışmaların gerçekleştiğini görmek istiyoruz. İktidar partisi olarak AK Parti’mizin de misyon ve hedeflerinin bu olduğuna inanıyoruz ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Bilmenizi isteriz ki yapılan başarılı çalışmalarınızın kamuoyuna ulaştırılmasında görevimizi ihmal etmeyeceğimiz gibi eksik ve noksan gördüğümüz konularda samimi biçimde eleştirilerimizi belirteceğiz. Bunda samimiyetle hareket ettiğimizin, maksadımızın testiyi kırmak değil, su getirmek olduğunu bilmenizi isteriz. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ederiz” dedi. – DORUK
Kütahya Doruk Gazetesi’nin kuruluşunun 10. Yıl dönümünü kutlamak üzere AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar BAYIRCI ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

Kütahya Doruk Gazetesi’nin kuruluşunun 10. Yıl dönümünü kutlamak üzere AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar BAYIRCI ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Başkan BAYIRCI: “Yerel medya şehrimizin aynası olmak durumundadır. Yapılan başarılı çalışmaların kamuoyu ile paylaşılmasında önemli bir misyon üstlenmiş olan yerel gazetelerimiz, eksik ve gediklerin belirlenmesinde de aynı derecede görev ve sorumluluk hissetmelidir. Kütahya’mız yerel medyasında yakından takip ettiğimiz Kütahya DORUK Gazetesi’nin bu anlayış içerisinde yayın hayatını sürdürdüğünü yakından takip ettiğimizi ve memnun olduğumuzu belirtmek isteriz. Gerektiği zaman yapılan eleştirileri takdirle karşılamak lazım, Doruk Gazetesi de zaman zaman bunu yapıyor ve bundan mutlu oluyoruz. Çünkü samimi bir anlayışla bunları yaptığını biliyoruz. Yerel basın içerisinde Kütahya’mızın DORUK Gazetesi’nin başarılı yayın hayatını sürdürmesini ihtiyaç vardır. Bu anlayışla daha nice 10 yıllar, başarılı yayın hayatınızı sürdürmenizi temenni ediyoruz” dedi.

İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR da “Sayın Başkan bu nazik ziyaretinizden dolayı size ve yönetim kurulunuza teşekkür ediyoruz. Yayın hayatımızı bu şekilde değerlendirdiğiniz için mutlu olduk. Bütün amacımız şehrimizin huzur içerisinde kalkınmayı hedef edinmiş, sosyal bir hayat sürebileceği çalışmaların gerçekleştiğini görmek istiyoruz. İktidar partisi olarak AK Parti’mizin de misyon ve hedeflerinin bu olduğuna inanıyoruz ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Bilmenizi isteriz ki yapılan başarılı çalışmalarınızın kamuoyuna ulaştırılmasında görevimizi ihmal etmeyeceğimiz gibi eksik ve noksan gördüğümüz konularda samimi biçimde eleştirilerimizi belirteceğiz. Bunda samimiyetle hareket ettiğimizin, maksadımızın testiyi kırmak değil, su getirmek olduğunu bilmenizi isteriz. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ederiz” dedi. – DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.