Ramazan AYDEMİR: Türkiye Yüzyılı Hikayesini Yazmaya, Ben de Adayım

Siyaset 15.03.2023 - 09:25, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3236+ kez okundu.
 

Ramazan AYDEMİR: Türkiye Yüzyılı Hikayesini Yazmaya, Ben de Adayım

Kütahya İl Genel Meclis Başkan Vekili ve basın mensubu olarak görev yapmakta olan Ramazan Aydemir, AK Parti Genel Merkez Teşkilat başkanlığının oluru ile 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa ettiğini düzenlendiği basın toplantısında açıklad
Kütahya İl Genel Meclis Başkan Vekili ve basın mensubu olarak görev yapmakta olan Ramazan Aydemir, AK Parti Genel Merkez Teşkilat başkanlığının oluru ile 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa ettiğini düzenlendiği basın toplantısında açıkladı.   AK Parti Kütahya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplasında Ramazan Aydemir şunları söyledi; “Değerli dostlar, değerli muhtarlarım, değerli dava arkadaşlarım, saygı değer basın mensubu meslektaşlarım, kurulduğu günden bu yana İl Genel Meclis Başkan Vekilliği ve İl Genel Meclisi Üyesi olarak hizmet verdiğim AK Parti İl Genel Meclis üyeliğinden AK Parti Genel Merkez Teşkilat başkanlığının oluru ile 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa etmiş bulunuyorum. Görev aldığım süreçte Kütahya İl Genel Meclisi, ülke genelinde takdirle karşılanan birçok başarıya imza attı. Bu başarının sırrını özetle derseniz, sizlere ortak akıl doğrultusunda ilkeli olmak ve sonuç odaklı olmak diye özetleyebilirim.   Uzun yıllar Kütahya Basınında da aktif olarak yer aldım. Dolayısı ile Kütahya’ya yapılan ve yapılacakları iyi bildiğim kanaatindeyim. Bu tecrübemi yine insanımızın hizmetine sunmak için Milletvekili Aday Adayıyım. Bu yolda yarışa katılan tüm arkadaşlarımıza güzel bir süreç temenni ediyorum. Yanımda olan tüm teşkilat mensuplarına, dostlarıma ve aralarında olmaktan hep gurur duyduğum basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Durmak yok Türkiye Yüzyılı Hikayesi Yazmaya Devam’’… dedi. Parti binasında yapılan açıklamaya Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Açıklama sonunda “Ramazan Aydemir, Şapçı Köy Seninle” yazılı pankart açıldı. Parti binasında toplu fotoğraf çekilmesi ile program son buldu. Meslektaşımız Ramazan Aydemir’e çıktığı yolda Doruk Gazetesi olarak başarılar diliyoruz. - DORUK Fatma
Kütahya İl Genel Meclis Başkan Vekili ve basın mensubu olarak görev yapmakta olan Ramazan Aydemir, AK Parti Genel Merkez Teşkilat başkanlığının oluru ile 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa ettiğini düzenlendiği basın toplantısında açıklad

Kütahya İl Genel Meclis Başkan Vekili ve basın mensubu olarak görev yapmakta olan Ramazan Aydemir, AK Parti Genel Merkez Teşkilat başkanlığının oluru ile 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa ettiğini düzenlendiği basın toplantısında açıkladı.

 

AK Parti Kütahya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplasında Ramazan Aydemir şunları söyledi; “Değerli dostlar, değerli muhtarlarım, değerli dava arkadaşlarım, saygı değer basın mensubu meslektaşlarım, kurulduğu günden bu yana İl Genel Meclis Başkan Vekilliği ve İl Genel Meclisi Üyesi olarak hizmet verdiğim AK Parti İl Genel Meclis üyeliğinden AK Parti Genel Merkez Teşkilat başkanlığının oluru ile 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa etmiş bulunuyorum.

Görev aldığım süreçte Kütahya İl Genel Meclisi, ülke genelinde takdirle karşılanan birçok başarıya imza attı. Bu başarının sırrını özetle derseniz, sizlere ortak akıl doğrultusunda ilkeli olmak ve sonuç odaklı olmak diye özetleyebilirim.

 

Uzun yıllar Kütahya Basınında da aktif olarak yer aldım. Dolayısı ile Kütahya’ya yapılan ve yapılacakları iyi bildiğim kanaatindeyim. Bu tecrübemi yine insanımızın hizmetine sunmak için Milletvekili Aday Adayıyım.

Bu yolda yarışa katılan tüm arkadaşlarımıza güzel bir süreç temenni ediyorum. Yanımda olan tüm teşkilat mensuplarına, dostlarıma ve aralarında olmaktan hep gurur duyduğum basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Durmak yok Türkiye Yüzyılı Hikayesi Yazmaya Devam’’… dedi.

Parti binasında yapılan açıklamaya Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Açıklama sonunda “Ramazan Aydemir, Şapçı Köy Seninle” yazılı pankart açıldı. Parti binasında toplu fotoğraf çekilmesi ile program son buldu.

Meslektaşımız Ramazan Aydemir’e çıktığı yolda Doruk Gazetesi olarak başarılar diliyoruz. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.