KÜTAHYA PORSELEN, Yeni Nesil Tasarımlarıyla Zuchex Fuarı’nda

Ekonomi 10.09.2019 - 17:12, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3790+ kez okundu.
 

KÜTAHYA PORSELEN, Yeni Nesil Tasarımlarıyla Zuchex Fuarı’nda

Kütahya Porselen, 12-15 Eylül tarihlerinde inovatif ve fark yaratan koleksiyonlarını Zuchex’te sergileyecek.
Yeni nesil tasarım anlayışı ve ‘‘Doğalı yaşa, doğayı h’’ mottosuyla üretilen yepyeni koleksiyonlar, Kütahya Porselen standında beğeni toplayacak. Özel teknolojiler kullanarak üretimini gerçekleştirdiği Nano koleksiyonları başta olmak üzere, evlilik paketi olarak da sunulan zarif ve modern Bonamore serisi, Kütahya Porselen’in fuar ürünleri arasında bulunuyor. Markanın yeni tasarımlarından Versabone, derin rölyefleriyle bone porselen şıklığını gözler önüne seriyor. Kütahya Porselen standının en özel serilerinden biri de, dünyada ilk kez özel bir teknik uygulamayla üretilen ve Design Week Turkey’de ‘‘İyi Tasarım Ödülü’’ne layık görülen Nanopor Güz koleksiyonu olacak. Otel serileri ile de öne çıkan Kütahya Porselen’in, gastronomi profesyonelleri için geliştirdiği koleksiyonları Zuchex’e damga vuracak. Bunlar arasında sofraları görsel bir şölene dönüştüren ve doğadan ilham alan Moon ve Ocean serileri yer alıyor. Reaktif sır uygulamasıyla üretilen ve her tabakta farklı bir doku sunan özel koleksiyonlar, modern ve inovatif görünümleriyle dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü Tasarımcı Defne Koz’un imzasını taşıyan Mitterteich 1400 markasının yeni koleksiyonu Curva, kusursuz ve zarif tasarımı ile gastronomi alanındaki tüm profesyoneller için benzersiz ve prestijli bir seri olarak fuardaki yerini alacak. Kütahya Porselen 2020’nin Trendlerini Sunacak Kütahya Porselen; canlı renkler, desenler, doğal dokular, reaktif ve vintage görünümlü ürünler, geometrik formlar ile 2020’nin trendlerini ziyaretçilerle buluşturacak. Yılın moda renklerini kullandığı Naturaceram koleksiyonu, sıra dışı kültürlere ait desenler ve renklerin birbirleriyle olan dengeli uyumunu yansıtan İkat ve Etnik serileri, sofralara tropik bir esinti taşıyan Doğadakiler koleksiyonufuar ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak. Kütahya Porselen Doğadakiler serisi ile doğanın enerjisini sofralara yansıtıyor. Gücü ve ihtişamı ile hayran bırakan vahşi doğa desenleri ile sunumlar farklı bir atmosfere bürünüyor. Dünyada ilk kez Kütahya Porselen tarafından farklı bir teknikle üretilen ve modern tarzıyla sofra sunumlarına yenilik getiren Nanodekor serisi enerji veren renk ve desenleriyle Zuchex’te ilgi çekecek. Kütahya Porselen; zarafeti ve modernliği gözler önüne seren yeni nesil tasarımları ile Zuchex 2019’da 2Hall, C 10-12 numaralı standında konuklarını ağırlayacak. - DORUK
Kütahya Porselen, 12-15 Eylül tarihlerinde inovatif ve fark yaratan koleksiyonlarını Zuchex’te sergileyecek.

Yeni nesil tasarım anlayışı ve ‘‘Doğalı yaşa, doğayı h’’ mottosuyla üretilen yepyeni koleksiyonlar, Kütahya Porselen standında beğeni toplayacak. Özel teknolojiler kullanarak üretimini gerçekleştirdiği Nano koleksiyonları başta olmak üzere, evlilik paketi olarak da sunulan zarif ve modern Bonamore serisi, Kütahya Porselen’in fuar ürünleri arasında bulunuyor. Markanın yeni tasarımlarından Versabone, derin rölyefleriyle bone porselen şıklığını gözler önüne seriyor. Kütahya Porselen standının en özel serilerinden biri de, dünyada ilk kez özel bir teknik uygulamayla üretilen ve Design Week Turkey’de ‘‘İyi Tasarım Ödülü’’ne layık görülen Nanopor Güz koleksiyonu olacak.

Otel serileri ile de öne çıkan Kütahya Porselen’in, gastronomi profesyonelleri için geliştirdiği koleksiyonları Zuchex’e damga vuracak. Bunlar arasında sofraları görsel bir şölene dönüştüren ve doğadan ilham alan Moon ve Ocean serileri yer alıyor. Reaktif sır uygulamasıyla üretilen ve her tabakta farklı bir doku sunan özel koleksiyonlar, modern ve inovatif görünümleriyle dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü Tasarımcı Defne Koz’un imzasını taşıyan Mitterteich 1400 markasının yeni koleksiyonu Curva, kusursuz ve zarif tasarımı ile gastronomi alanındaki tüm profesyoneller için benzersiz ve prestijli bir seri olarak fuardaki yerini alacak.

Kütahya Porselen 2020’nin Trendlerini Sunacak

Kütahya Porselen; canlı renkler, desenler, doğal dokular, reaktif ve vintage görünümlü ürünler, geometrik formlar ile 2020’nin trendlerini ziyaretçilerle buluşturacak. Yılın moda renklerini kullandığı Naturaceram koleksiyonu, sıra dışı kültürlere ait desenler ve renklerin birbirleriyle olan dengeli uyumunu yansıtan İkat ve Etnik serileri, sofralara tropik bir esinti taşıyan Doğadakiler koleksiyonufuar ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Kütahya Porselen Doğadakiler serisi ile doğanın enerjisini sofralara yansıtıyor. Gücü ve ihtişamı ile hayran bırakan vahşi doğa desenleri ile sunumlar farklı bir atmosfere bürünüyor.

Dünyada ilk kez Kütahya Porselen tarafından farklı bir teknikle üretilen ve modern tarzıyla sofra sunumlarına yenilik getiren Nanodekor serisi enerji veren renk ve desenleriyle Zuchex’te ilgi çekecek.

Kütahya Porselen; zarafeti ve modernliği gözler önüne seren yeni nesil tasarımları ile Zuchex 2019’da 2Hall, C 10-12 numaralı standında konuklarını ağırlayacak. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.