Kütahya'nın İlk ve Tek En Yüksek Eseri Olacak

Güncel 27.03.2021 - 12:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3670+ kez okundu.
 

Kütahya'nın İlk ve Tek En Yüksek Eseri Olacak

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK:  "Bugün siz geldiniz özellikle tüketici ödülleri konusunda Basın Ödülünü almış olmanız ve bu nedenle yapmış olduğunuz ziyaretin ödülü olarak da ilk kez de size açıklamış oluyorum. Bundan sonra da tüm basın mensuplarımıza ve Kütahya'mıza ayrıca bir tanıtım yapacağız. Kütahya'mıza hayırlı olsun.     "Vazo Kule, Kütahya'nın İlk ve Tek En Yüksek Eseri Olacak" Vazo Kule Projemizin maketi şehrimizin UNESCO tescilli çini sanatçılarının da içinde yer aldığı bir komisyonunda ortak kararıyla en son düzenlenmiş ve onların kararı doğrultusunda hazırlanmış maketidir. Toplam 70 metrekare hava mania koduna göre özel izin alınmış, Kütahya'nın ilk ve tek en yüksek eseri olacaktır. Emeği geçen herkesi ayrı ayrı kutluyorum, teşekkür ediyorum. Şu anda söz konusu projenin uygulama projeleri ihale süreçleri devam ediyor. İnşallah bir iki ay içerisinde onlar da tamamlandıktan sonra da muhtemel Mayıs - Haziran ayı gibi yapım ihalesine, önce yap işlet devret modeliyle olmazsa Belediyemiz imkânlarıyla yapılacak şekilde ihaleye çıkacağız. İnşallah bu dönemin sonunda 2023 yılında Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılında şehrimize bu güzel eseri kazandırmanın onurunu hep beraber yaşayacağız." dedi. Başkanın yaptığı açıklamadan anlaşıldığına göre mekanda yöresel yemekler yiyebileceğiniz şık restoranların yanı sıra, yine yöresel hediyelik eşyalar satan mağazalar yer alacak. Kütahya girişini yeni düzenlemeleriyle cazibe merkezine çevirecek bu büyük alanda Gediz Tarhanası, Tavşanlı Leblebisi, Kütahya Çinisi, el sanatları ürünleri ve daha bir çok yöresel ürünlerimiz yer alacak.  - DORUK Fatma

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK:  "Bugün siz geldiniz özellikle tüketici ödülleri konusunda Basın Ödülünü almış olmanız ve bu nedenle yapmış olduğunuz ziyaretin ödülü olarak da ilk kez de size açıklamış oluyorum. Bundan sonra da tüm basın mensuplarımıza ve Kütahya'mıza ayrıca bir tanıtım yapacağız. Kütahya'mıza hayırlı olsun.  

 

"Vazo Kule, Kütahya'nın İlk ve Tek En Yüksek Eseri Olacak"

Vazo Kule Projemizin maketi şehrimizin UNESCO tescilli çini sanatçılarının da içinde yer aldığı bir komisyonunda ortak kararıyla en son düzenlenmiş ve onların kararı doğrultusunda hazırlanmış maketidir. Toplam 70 metrekare hava mania koduna göre özel izin alınmış, Kütahya'nın ilk ve tek en yüksek eseri olacaktır. Emeği geçen herkesi ayrı ayrı kutluyorum, teşekkür ediyorum.

Şu anda söz konusu projenin uygulama projeleri ihale süreçleri devam ediyor. İnşallah bir iki ay içerisinde onlar da tamamlandıktan sonra da muhtemel Mayıs - Haziran ayı gibi yapım ihalesine, önce yap işlet devret modeliyle olmazsa Belediyemiz imkânlarıyla yapılacak şekilde ihaleye çıkacağız. İnşallah bu dönemin sonunda 2023 yılında Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılında şehrimize bu güzel eseri kazandırmanın onurunu hep beraber yaşayacağız." dedi.

Başkanın yaptığı açıklamadan anlaşıldığına göre mekanda yöresel yemekler yiyebileceğiniz şık restoranların yanı sıra, yine yöresel hediyelik eşyalar satan mağazalar yer alacak. Kütahya girişini yeni düzenlemeleriyle cazibe merkezine çevirecek bu büyük alanda Gediz Tarhanası, Tavşanlı Leblebisi, Kütahya Çinisi, el sanatları ürünleri ve daha bir çok yöresel ürünlerimiz yer alacak.  - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.