Kütahya'lı Kick Bokscular Avrupa Kupasına Madalya İçin Gidiyor

27.03.2019 - 21:29, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3062+ kez okundu.
 

Kütahya'lı Kick Bokscular Avrupa Kupasına Madalya İçin Gidiyor

Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Antalya'da 4 - 8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 4. Uluslararası Turkish Open Avrupa Kupası Kick Boks Turnuvası'na katılacak idareci, antrenör ve sporcularımız belirlendi.
Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Antalya'da 4 - 8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 4. Uluslararası Turkish Open Avrupa Kupası Kick Boks Turnuvası'na katılacak idareci, antrenör ve sporcularımız belirlendi. Müsabakalara İdareci ve Antrenör Ahmet ARABACI nezaretinde, Eda Nur AKKAYA, Şakir Mert ELİTOK, Harun DEMİREL, Nazmi BAYINDIR, Ramazan ARMAN, Raşit BİLGİLİ, Mehmet Eren ÇAKIR'dan oluşan kafilemiz katılırken; Milli Hakemimiz Fatma ÇAKIR da Federasyon'un görevlendirmesi üzerine turnuvada görev alacak. İdareci ve Antrenör Ahmet ARABACI ile birlikte, Eda Nur AKKAYA Büyük Bayanlar Light Contact 55 kg ve Kick Light 55 kg'da, Ramazan ARMAN Büyük Erkekler Kick Light 63 kg'da, Raşit Bilgili Genç Erkekler Kick Light 69 kg'da, Harun DEMİREL Genç Erkekler Kick Light 89 kg'da, Mehmet Eren ÇAKIR Genç Erkekler Full Contact 75 kg'da, Nazmi BAYINDIR Genç Erkekler Low Kick 67 kg'da, Şakir Mert ELİTOK ise Genç Erkekler Low Kick +91 kg'da müsabakalara katılacak. Milli takım oluşturma kriterleri üç etap halinde değerlendirilirken; ilk ayağı Ocak ayında Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası ile yapılmıştı. İkinci etapı ise Nisan ayında yapılacak olan 4. Uluslararası Turkish Open Avrupa Kupası Kick Boks Turnuvası ve üçüncü kısmını Temmuz ayında Erzurum'da yapılacak Türkiye Şampiyonası oluşturmaktadır. Sporcular üç şampiyona boyunca kendi branş ve sıkletlerinde en yüksek puanı almaları halinde milli takıma seçilme şansını elde edecek. Sporcularımız ilk turnuvada elde ettikleri puanların üzerine bu şampiyonada ve Türkiye Şampiyonasında milli takıma seçilecek puanı elde etmek üzere kıyasıya bir turnuvaya hazır olup, müsabakalara bu hazırlık içerisinde katılacaklardır. Sporcularımıza başarılar diliyoruz. - DORUK
Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Antalya'da 4 - 8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 4. Uluslararası Turkish Open Avrupa Kupası Kick Boks Turnuvası'na katılacak idareci, antrenör ve sporcularımız belirlendi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Antalya'da 4 - 8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 4. Uluslararası Turkish Open Avrupa Kupası Kick Boks Turnuvası'na katılacak idareci, antrenör ve sporcularımız belirlendi. Müsabakalara İdareci ve Antrenör Ahmet ARABACI nezaretinde, Eda Nur AKKAYA, Şakir Mert ELİTOK, Harun DEMİREL, Nazmi BAYINDIR, Ramazan ARMAN, Raşit BİLGİLİ, Mehmet Eren ÇAKIR'dan oluşan kafilemiz katılırken; Milli Hakemimiz Fatma ÇAKIR da Federasyon'un görevlendirmesi üzerine turnuvada görev alacak.

İdareci ve Antrenör Ahmet ARABACI ile birlikte, Eda Nur AKKAYA Büyük Bayanlar Light Contact 55 kg ve Kick Light 55 kg'da, Ramazan ARMAN Büyük Erkekler Kick Light 63 kg'da, Raşit Bilgili Genç Erkekler Kick Light 69 kg'da, Harun DEMİREL Genç Erkekler Kick Light 89 kg'da, Mehmet Eren ÇAKIR Genç Erkekler Full Contact 75 kg'da, Nazmi BAYINDIR Genç Erkekler Low Kick 67 kg'da, Şakir Mert ELİTOK ise Genç Erkekler Low Kick +91 kg'da müsabakalara katılacak.

Milli takım oluşturma kriterleri üç etap halinde değerlendirilirken; ilk ayağı Ocak ayında Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası ile yapılmıştı. İkinci etapı ise Nisan ayında yapılacak olan 4. Uluslararası Turkish Open Avrupa Kupası Kick Boks Turnuvası ve üçüncü kısmını Temmuz ayında Erzurum'da yapılacak Türkiye Şampiyonası oluşturmaktadır. Sporcular üç şampiyona boyunca kendi branş ve sıkletlerinde en yüksek puanı almaları halinde milli takıma seçilme şansını elde edecek.

Sporcularımız ilk turnuvada elde ettikleri puanların üzerine bu şampiyonada ve Türkiye Şampiyonasında milli takıma seçilecek puanı elde etmek üzere kıyasıya bir turnuvaya hazır olup, müsabakalara bu hazırlık içerisinde katılacaklardır. Sporcularımıza başarılar diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.