Kütahya Kültür Derneğinden, Yılın İlk Buluşması

Güncel 02.01.2022 - 19:29, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4075+ kez okundu.
 

Kütahya Kültür Derneğinden, Yılın İlk Buluşması

Kütahya Kültür Derneğinden, Yılın İlk Buluşması Kütahya Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, aileleriyle birlikte Ankara Gölbaşı'nda Sayıştay Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Dernek Başkanı Süleyman MUSLU, 2021 yılını değerlendirirken; 2022 yılı programı ile ilgili bilgiler vererek, tüm hemşehrimizin sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı bir yıl geçirilmeleri temennisinde bulundu. Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman MUSLU' nun organize ettiği Gölbaşı Sayıştay Sosyal Tesislerindeki kahvaltılı programa Kütahya ve Ankara'dan katılım sağlandı. Ailelerin tanışıp, kaynaşması da amaçlanan programda, toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti. - DORUK Fatma

Kütahya Kültür Derneğinden, Yılın İlk Buluşması Kütahya Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, aileleriyle birlikte Ankara Gölbaşı'nda Sayıştay Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Dernek Başkanı Süleyman MUSLU, 2021 yılını değerlendirirken; 2022 yılı programı ile ilgili bilgiler vererek, tüm hemşehrimizin sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı bir yıl geçirilmeleri temennisinde bulundu.

Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman MUSLU' nun organize ettiği Gölbaşı Sayıştay Sosyal Tesislerindeki kahvaltılı programa Kütahya ve Ankara'dan katılım sağlandı. Ailelerin tanışıp, kaynaşması da amaçlanan programda, toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.