Kütahya Kültür Derneği'ne Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Güncel 23.06.2021 - 19:39, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4248+ kez okundu.
 

Kütahya Kültür Derneği'ne Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Geçtiğimiz hafta açılışı gerçekleşen Kütahya Kültür Derneği'ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta açılışı gerçekleşen Kütahya Kültür Derneği'ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Ankara Orman Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Rahmi KAYGUSUZ, Tavşanlı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Salih BÜLBÜL, Tokat KOSGEB İl Müdürü Kenan SERT, Hayrat Vakfı Tokat İl Temsilcisi Ali ŞAHİN, Anadolu Aile Derneği Başkanı Ahmet DALGIRAN Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.   Anadolu Aile Derneği’den, Kütahya Kültür Derneği’ne Ziyaret Kütahya'da toplumsal sorunlara çözüm olma konusunda çalışmalarıyla bilinen ve bu alanda saygın bir isme sahip olan Anadolu Aile Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet DALGIRAN, geçtiğimiz hafta Ankara Hacı Bayram’da geniş bir katılımla açılışı gerçekleşen Kütahya Kültür Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. DALGIRAN 'ın ziyaretinde Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman MUSLU’ ya Yönetim Kurulu üyesi. Bilal TAŞDEMİR eşlik etti. DALGIRAN, Kütahya Kültür Derneği Başkanı. MUSLU' ya, Kütahya’nın tanıtımına, lobiciliğine ve gelişmesine ayrıca ilimizin değerlerinin dışa yansımasına katkı sağlayacak olan Kütahya Kültür Derneği’nin Ankara’da açılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kütahya Anadolu Aile Derneği olarak desteğe hazır olduklarını ifade etti. Kütahya Kültür Derneği Başkanı MUSLU ise Kütahya'da aşevi, kreş ve madde bağımlılarına yönelik hizmetleri ile takdire şayan çalışmalara imza atan Anadolu Aile Derneği’ni Başkan DALGIRAN' ın şahsında tebrik ettiğini, ileriye yönelik çalışmalarda ortak çalışmalardan memnuniyet duyacağını ifade ederek, ziyaretten dolayı teşekkür etti. - DORUK
Geçtiğimiz hafta açılışı gerçekleşen Kütahya Kültür Derneği'ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta açılışı gerçekleşen Kütahya Kültür Derneği'ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Ankara Orman Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Rahmi KAYGUSUZ, Tavşanlı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Salih BÜLBÜL, Tokat KOSGEB İl Müdürü Kenan SERT, Hayrat Vakfı Tokat İl Temsilcisi Ali ŞAHİN, Anadolu Aile Derneği Başkanı Ahmet DALGIRAN Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Anadolu Aile Derneği’den, Kütahya Kültür Derneği’ne Ziyaret

Kütahya'da toplumsal sorunlara çözüm olma konusunda çalışmalarıyla bilinen ve bu alanda saygın bir isme sahip olan Anadolu Aile Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet DALGIRAN, geçtiğimiz hafta Ankara Hacı Bayram’da geniş bir katılımla açılışı gerçekleşen Kütahya Kültür Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

DALGIRAN 'ın ziyaretinde Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman MUSLU’ ya Yönetim Kurulu üyesi. Bilal TAŞDEMİR eşlik etti. DALGIRAN, Kütahya Kültür Derneği Başkanı. MUSLU' ya, Kütahya’nın tanıtımına, lobiciliğine ve gelişmesine ayrıca ilimizin değerlerinin dışa yansımasına katkı sağlayacak olan Kütahya Kültür Derneği’nin Ankara’da açılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kütahya Anadolu Aile Derneği olarak desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Kütahya Kültür Derneği Başkanı MUSLU ise Kütahya'da aşevi, kreş ve madde bağımlılarına yönelik hizmetleri ile takdire şayan çalışmalara imza atan Anadolu Aile Derneği’ni Başkan DALGIRAN' ın şahsında tebrik ettiğini, ileriye yönelik çalışmalarda ortak çalışmalardan memnuniyet duyacağını ifade ederek, ziyaretten dolayı teşekkür etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.