Kütahya Kick Boks Şölenine Hazırlanıyor

24.08.2021 - 10:51, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2928+ kez okundu.
 

Kütahya Kick Boks Şölenine Hazırlanıyor

Kütahya Kick Boks İl Temsilciliği 2021 faaliyet programı gereğince yapılacak olan 13. Geleneksel İller Arası Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonasının hazırlıklarını tamamladı.
Kütahya Kick Boks İl Temsilciliği 2021 faaliyet programı gereğince yapılacak olan 13. Geleneksel İller Arası Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonasının hazırlıklarını tamamladı. 26 - 29 Ağustos 2021 tarihlerinde Yeni Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek turnuvaya oldukça yoğun bir katılım olacak. Müsabakalara şuana kadar Diyarbakır, Osmaniye, Gaziantep, Burdur, Denizli, Eskişehir, Ankara, Bursa, Afyonkarahisar, Konya, Balıkesir, Kütahya, Uşak illeri kafile listelerini göndermiş olup, kesin katılımı teyit etmişlerdir. Tahminen 400'ün üzerinde sporcunun katılması beklenen müsabakalarda program ayrıca Kütahya'mızın tanıtımı konusunda da önem taşımaktadır. 26 Ağustos Perşembe günü müsabaka tartılarının yapılması tamamlandıktan sonra, kuralar çekilecektir. 27 Ağustos'ta ise temin edilen araçlarla misafir sporcular Dumlupınar'a götürülecek olup, kafilede bulunacak İl Kültür Müdürlüğü rehberleri eşliğinde 137 bin şehidimizin kanları ile suladığı ve Atatürk'ün "Ordular, İlk Hedefiniz Akdeniz'dir" komutu ile başlayan Kurtuluş Savaşı'nın hatıralarını ve izlerini görmeleri sağlanacaktır. 28 - 29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan müsabakalar sonucu derece alan sporculara madalyaları verilecek, en çok puan toplayan illere de kupa takdim edilecek olan müsabakalarda çeşitli bölgelerden 17 hakem görev yapacaktır. Müsabakanın seramonisi 28 Ağustos Cumartesi günü saat 15:00'de yapılacak olup, Kütahya protokolü ve Milletvekillerimizin katılımı beklenmektedir. Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Bu sene 13.sünü gerçekleştireceğimiz Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonası için oldukça yoğun bir çalışma içindeyiz. Programın uygulanabilmesi için her türlü gayreti gösteren başta Gençlik Spor İl Müdürümüz Feyzullah GAYRET olmak üzere tüm Gençlik Spor personeline, Kütahya Belediye'mize, DPÜ'ye, Özel İdaremize, İl Kültür Müdürlüğümüze, Keramika Genel Müdürü Emin YÜCE'ye Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman MUSLU ve yönetimine, İl Sağlık Müdürlüğü ile 112 Acil Müdürü Tamer YİĞİT'e, Anadolu Aile Derneği'ne ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ederken; şampiyonaya katılmak için yurdumuzun dört bir köşesinden katılacak olan kafilelerin idareci, antrenör, sporcu ve velilerine hoşgeldiniz demek istiyorum. Müsabakaları yönetecek hakemlerimize ve sporculara başarılar diliyorum. Müsabakaları izlemeye tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. " dedi. - DORUK Fatma
Kütahya Kick Boks İl Temsilciliği 2021 faaliyet programı gereğince yapılacak olan 13. Geleneksel İller Arası Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonasının hazırlıklarını tamamladı.

Kütahya Kick Boks İl Temsilciliği 2021 faaliyet programı gereğince yapılacak olan 13. Geleneksel İller Arası Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonasının hazırlıklarını tamamladı.

26 - 29 Ağustos 2021 tarihlerinde Yeni Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek turnuvaya oldukça yoğun bir katılım olacak. Müsabakalara şuana kadar Diyarbakır, Osmaniye, Gaziantep, Burdur, Denizli, Eskişehir, Ankara, Bursa, Afyonkarahisar, Konya, Balıkesir, Kütahya, Uşak illeri kafile listelerini göndermiş olup, kesin katılımı teyit etmişlerdir. Tahminen 400'ün üzerinde sporcunun katılması beklenen müsabakalarda program ayrıca Kütahya'mızın tanıtımı konusunda da önem taşımaktadır.

26 Ağustos Perşembe günü müsabaka tartılarının yapılması tamamlandıktan sonra, kuralar çekilecektir. 27 Ağustos'ta ise temin edilen araçlarla misafir sporcular Dumlupınar'a götürülecek olup, kafilede bulunacak İl Kültür Müdürlüğü rehberleri eşliğinde 137 bin şehidimizin kanları ile suladığı ve Atatürk'ün "Ordular, İlk Hedefiniz Akdeniz'dir" komutu ile başlayan Kurtuluş Savaşı'nın hatıralarını ve izlerini görmeleri sağlanacaktır.

28 - 29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan müsabakalar sonucu derece alan sporculara madalyaları verilecek, en çok puan toplayan illere de kupa takdim edilecek olan müsabakalarda çeşitli bölgelerden 17 hakem görev yapacaktır.

Müsabakanın seramonisi 28 Ağustos Cumartesi günü saat 15:00'de yapılacak olup, Kütahya protokolü ve Milletvekillerimizin katılımı beklenmektedir.

Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Bu sene 13.sünü gerçekleştireceğimiz Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonası için oldukça yoğun bir çalışma içindeyiz. Programın uygulanabilmesi için her türlü gayreti gösteren başta Gençlik Spor İl Müdürümüz Feyzullah GAYRET olmak üzere tüm Gençlik Spor personeline, Kütahya Belediye'mize, DPÜ'ye, Özel İdaremize, İl Kültür Müdürlüğümüze, Keramika Genel Müdürü Emin YÜCE'ye Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman MUSLU ve yönetimine, İl Sağlık Müdürlüğü ile 112 Acil Müdürü Tamer YİĞİT'e, Anadolu Aile Derneği'ne ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ederken; şampiyonaya katılmak için yurdumuzun dört bir köşesinden katılacak olan kafilelerin idareci, antrenör, sporcu ve velilerine hoşgeldiniz demek istiyorum. Müsabakaları yönetecek hakemlerimize ve sporculara başarılar diliyorum. Müsabakaları izlemeye tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. " dedi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.