Vuslat Yine Başka Bahara Mı Kaldı?

Sağlık 30.10.2023 - 11:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2419+ kez okundu.
 

Vuslat Yine Başka Bahara Mı Kaldı?

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık geçtiğimiz günlerde şehrimizi ziyaret ederek incelemelerde bulunmuş ve 2017 yılında temeli atılan Şehir Hastanesi’nin 29 Ekim’de açılacağını bildirmişti.
Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık geçtiğimiz günlerde şehrimizi ziyaret ederek incelemelerde bulunmuş ve 2017 yılında temeli atılan Şehir Hastanesi’nin 29 Ekim’de açılacağını bildirmişti. Fakat İl Koordinasyon, Köydes toplantısında Şehir Hastanesi’nin yüzde 94’ünün tamamlandığı bildirildi. İl Koordinasyon Kurulunun toplantısında Kütahya Valisi Musa Işın, Şehir Hastanesi İnşaatının yüzde 94’ünün, 100 yataklı Yoncalı Fizik Tedavi Hastanesinin ise yüzde 99’unun tamamlandığını, 300 yataklı Devlet Hastanesinin inşaatının ise proje aşamasında olduğunu ifade etti. Önceki dönem Kütahya Valisi Ali Çelik’in Haziran ayında yaptığı açıklamada 610 yatak kapasitesi, 206 poliklinik ve 23 ameliyathane bulunacak olan sağlık yerleşkesi projesinde yüzde 86,50 gerçekleşme oranına ulaşıldığını; 510 yatak kapasiteli Şehir Hastanesinde yüzde 84’ünün 100 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde ise yüzde 97’sinin tamamlandığını açıklamıştı. - DORUK
Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık geçtiğimiz günlerde şehrimizi ziyaret ederek incelemelerde bulunmuş ve 2017 yılında temeli atılan Şehir Hastanesi’nin 29 Ekim’de açılacağını bildirmişti.

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık geçtiğimiz günlerde şehrimizi ziyaret ederek incelemelerde bulunmuş ve 2017 yılında temeli atılan Şehir Hastanesi’nin 29 Ekim’de açılacağını bildirmişti. Fakat İl Koordinasyon, Köydes toplantısında Şehir Hastanesi’nin yüzde 94’ünün tamamlandığı bildirildi.

İl Koordinasyon Kurulunun toplantısında Kütahya Valisi Musa Işın, Şehir Hastanesi İnşaatının yüzde 94’ünün, 100 yataklı Yoncalı Fizik Tedavi Hastanesinin ise yüzde 99’unun tamamlandığını, 300 yataklı Devlet Hastanesinin inşaatının ise proje aşamasında olduğunu ifade etti.

Önceki dönem Kütahya Valisi Ali Çelik’in Haziran ayında yaptığı açıklamada 610 yatak kapasitesi, 206 poliklinik ve 23 ameliyathane bulunacak olan sağlık yerleşkesi projesinde yüzde 86,50 gerçekleşme oranına ulaşıldığını; 510 yatak kapasiteli Şehir Hastanesinde yüzde 84’ünün 100 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde ise yüzde 97’sinin tamamlandığını açıklamıştı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.