Kütahya Gıda Mühendisleri Platformu Üyeleri, Kahvaltıda Buluştu

Spor 04.09.2019 - 09:07, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2722+ kez okundu.
 

Kütahya Gıda Mühendisleri Platformu Üyeleri, Kahvaltıda Buluştu

Kütahya'da bulunan ve meslekte birlik düşüncesiyle bir araya gelerek Kütahya gıda mühendisleri platformunu kuran gıda mühendisleri kahvaltıda bir araya geldi.
Kütahya'da bulunan ve meslekte birlik düşüncesiyle bir araya gelerek Kütahya gıda mühendisleri platformunu kuran gıda mühendisleri 01.09.2019 Pazar günü Begonvilde yapılan kahvaltı organizasyonuyla bir araya geldiler. Daha öncede farklı organizasyonlar ve sosyal projeler ile bir araya gelen, Gıda alanında farklı sektör ve pozisyonlarda çalışan gıda mühendisleri gerek mesleki gerekse gündemsel paylaşımlarıyla eğlenceli saatler geçirdiler. Kahvaltıda onursal konuk olarak Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve eşini ağırlayan platform üyeleri bir araya gelme amaçlarını ve önümüzdeki günlerde planladıkları gıda mühendisi Kütahya il temsilciliği başvurusu hakkında cemiyet başkanını bilgilendirdiler. Platforma öncülük eden Gıda mühendisi Fulya Kaşkal ve gıda sektörünün öncü isimlerinden Eyüp Cihan şunları dile getirdi: mesleğimiz için bir arada hareket etmemiz gerektiğinin bilincinde olarak bir yola çıktık, şuanda platformumuza üye olan 90 kadar gıda mühendisi bulunuyor. Bu birlikteliği sağlamlaştırmak ve güçlendirmek için bağlı bulunduğumuz gıda mühendisleri odasının il temsilciliğini almak istiyoruz. Çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Önümüzdeki günlerde başvurumuzu gerçekleştireceğiz.  İl temsilciliğimizin başta meslektaşlarımız olmak üzere Kütahya'mıza da faydalı olacağına inanıyoruz. Kütahya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam da örgütlülük konusunda önemli deneyimlerini ve görüşlerini platform üyelerine aktararak bu yolda destekçisi olacaklarının sözünü belirtti. Tüm katılımcıların memnuniyeti ile kahvaltı organizasyonu sona erdi. - DORUK
Kütahya'da bulunan ve meslekte birlik düşüncesiyle bir araya gelerek Kütahya gıda mühendisleri platformunu kuran gıda mühendisleri kahvaltıda bir araya geldi.

Kütahya'da bulunan ve meslekte birlik düşüncesiyle bir araya gelerek Kütahya gıda mühendisleri platformunu kuran gıda mühendisleri 01.09.2019 Pazar günü Begonvilde yapılan kahvaltı organizasyonuyla bir araya geldiler. Daha öncede farklı organizasyonlar ve sosyal projeler ile bir araya gelen, Gıda alanında farklı sektör ve pozisyonlarda çalışan gıda mühendisleri gerek mesleki gerekse gündemsel paylaşımlarıyla eğlenceli saatler geçirdiler.

Kahvaltıda onursal konuk olarak Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve eşini ağırlayan platform üyeleri bir araya gelme amaçlarını ve önümüzdeki günlerde planladıkları gıda mühendisi Kütahya il temsilciliği başvurusu hakkında cemiyet başkanını bilgilendirdiler.

Platforma öncülük eden Gıda mühendisi Fulya Kaşkal ve gıda sektörünün öncü isimlerinden Eyüp Cihan şunları dile getirdi: mesleğimiz için bir arada hareket etmemiz gerektiğinin bilincinde olarak bir yola çıktık, şuanda platformumuza üye olan 90 kadar gıda mühendisi bulunuyor. Bu birlikteliği sağlamlaştırmak ve güçlendirmek için bağlı bulunduğumuz gıda mühendisleri odasının il temsilciliğini almak istiyoruz. Çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Önümüzdeki günlerde başvurumuzu gerçekleştireceğiz.  İl temsilciliğimizin başta meslektaşlarımız olmak üzere Kütahya'mıza da faydalı olacağına inanıyoruz.

Kütahya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam da örgütlülük konusunda önemli deneyimlerini ve görüşlerini platform üyelerine aktararak bu yolda destekçisi olacaklarının sözünü belirtti. Tüm katılımcıların memnuniyeti ile kahvaltı organizasyonu sona erdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.