KÜTAHYA'DAN İLK BELEDİYE ADAYLIK BAŞVURUSUNU O YAPTI....!!!

Siyaset 19.10.2018 - 17:29, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1689+ kez okundu.
 

KÜTAHYA'DAN İLK BELEDİYE ADAYLIK BAŞVURUSUNU O YAPTI....!!!

MHP Genel merkezine giderek ilk adaylık başvurusunu gerçekleştiren o oldu.
Tüm Türkiye'de yapılacak genel yerel seçimlere az bir zaman kala MHP Genel Merkezine giderek görüşmelerde bulunan ve İlk başvuruyu, henüz başvurulan başlamadan yapması istenilen ve adaylık başvurusu kabul edilen aday, Kütahya nın sorunlarını iyi bilen, Toplumcu ve dernek çalışmaları ile tanınan bir aday. MHP' nin Başbuğu merhum Alpaslan TÜRKEŞ'in 9 Işık Doktrini ana başlığı altında ''KÜTAHYA İÇİN 9 IŞIK, 99 PROJE'' sloganı ile, projelerini Genel Merkeze sunan İlk Aday Adayı olma özelliğini de elinde bulundurmuş oldu MHP Genel Merkezince Aday adaylığı kabul edilen Kütahya Belediye Başkan aday adayı önümüzdeki hafta içerisinde bir basın toplantısı yaparak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayacağını bildirdi. Kamu oyunda süpriz adayın kim olduğu şimdiden merak edilmeye başlandı.DORUK HABER- Hüdayim GÜLER  
MHP Genel merkezine giderek ilk adaylık başvurusunu gerçekleştiren o oldu.

Tüm Türkiye'de yapılacak genel yerel seçimlere az bir zaman kala MHP Genel Merkezine giderek görüşmelerde bulunan ve İlk başvuruyu, henüz başvurulan başlamadan yapması istenilen ve adaylık başvurusu kabul edilen aday, Kütahya nın sorunlarını iyi bilen, Toplumcu ve dernek çalışmaları ile tanınan bir aday.
MHP' nin Başbuğu merhum Alpaslan TÜRKEŞ'in 9 Işık Doktrini ana başlığı altında ''KÜTAHYA İÇİN 9 IŞIK, 99 PROJE'' sloganı ile, projelerini Genel Merkeze sunan İlk Aday Adayı olma özelliğini de elinde bulundurmuş oldu
MHP Genel Merkezince Aday adaylığı kabul edilen Kütahya Belediye Başkan aday adayı önümüzdeki hafta içerisinde bir basın toplantısı yaparak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayacağını bildirdi. Kamu oyunda süpriz adayın kim olduğu şimdiden merak edilmeye başlandı.
DORUK HABER- Hüdayim GÜLER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.