Kütahya’dan “GELECEĞE BAĞIŞ” Çağrısı

Güncel 27.09.2020 - 15:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3094+ kez okundu.
 

Kütahya’dan “GELECEĞE BAĞIŞ” Çağrısı

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Tüketici Hareketi Genel Başkanı Cüneyt KÖŞE; ‘Geleceğe Bağış kampanyası, bu pandemi sürecinde ortaya çıkan bir gerçeğin haykırışıdır, internetsiz öğrenci gerçeğini değiştirmek adına atılmış bir adım olarak görüyoruz ve tüm halkımızın desteğini bekliyoruz ” dedi.
Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Tüketici Hareketi Genel Başkanı Cüneyt KÖŞE; ‘Geleceğe Bağış kampanyası, bu pandemi sürecinde ortaya çıkan bir gerçeğin haykırışıdır, internetsiz öğrenci gerçeğini değiştirmek adına atılmış bir adım olarak görüyoruz ve tüm halkımızın desteğini bekliyoruz ” dedi. Tüketici Birliği Federasyonu: "Bu videoyu izlediğinize göre internet erişiminiz ve bir elektronik cihazınız var demektir. Oysa bugün Türkiye’de, üç milyon çocuk ve gencimizin internete erişimi yok. Belki bir o kadarının da, cep telefonu ve bilgisayarı… Biliyoruz ki, belirsiz bir süre daha eğitimi, öğretimi yüzyüze yapamayacağız. Uzaktan eğitimle kayıpları olabildiğince gidermeye çalışacağız. Peki internete erişimi, uzaktan eğitim için gerekli donanımı olmayan çocuk ve gençlerimiz için ne yapacağız? Anayasal bir hak olan fırsat eşitliğini nasıl sağlayacağız? Tüketici Birliği Federasyonu size sesleniyor: Yaşadığımız bu olağanüstü dönemde, gelin toplumsal dayanışma gücümüzü harekete geçirelim; Modeli eskidi diye bir kenara attığımız bilgisayarları, cep telefonları, laptopları elden geçirip çocuklarımıza, gençlerimize ulaştıralım. İnternet erişimi olmayan öğrencilerimizin internet giderlerini üstlenelim. Gelin, geleceğe bağış yapalım !... " - DORUK
Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Tüketici Hareketi Genel Başkanı Cüneyt KÖŞE; ‘Geleceğe Bağış kampanyası, bu pandemi sürecinde ortaya çıkan bir gerçeğin haykırışıdır, internetsiz öğrenci gerçeğini değiştirmek adına atılmış bir adım olarak görüyoruz ve tüm halkımızın desteğini bekliyoruz ” dedi.

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Tüketici Hareketi Genel Başkanı Cüneyt KÖŞE; ‘Geleceğe Bağış kampanyası, bu pandemi sürecinde ortaya çıkan bir gerçeğin haykırışıdır, internetsiz öğrenci gerçeğini değiştirmek adına atılmış bir adım olarak görüyoruz ve tüm halkımızın desteğini bekliyoruz ” dedi.

Tüketici Birliği Federasyonu: "Bu videoyu izlediğinize göre internet erişiminiz ve bir elektronik cihazınız var demektir.

Oysa bugün Türkiye’de, üç milyon çocuk ve gencimizin internete erişimi yok. Belki bir o kadarının da, cep telefonu ve bilgisayarı…

Biliyoruz ki, belirsiz bir süre daha eğitimi, öğretimi yüzyüze yapamayacağız. Uzaktan eğitimle kayıpları olabildiğince gidermeye çalışacağız.

Peki internete erişimi, uzaktan eğitim için gerekli donanımı olmayan çocuk ve gençlerimiz için ne yapacağız? Anayasal bir hak olan fırsat eşitliğini nasıl sağlayacağız?

Tüketici Birliği Federasyonu size sesleniyor:

Yaşadığımız bu olağanüstü dönemde, gelin toplumsal dayanışma gücümüzü harekete geçirelim;

Modeli eskidi diye bir kenara attığımız bilgisayarları, cep telefonları, laptopları elden geçirip çocuklarımıza, gençlerimize ulaştıralım.

İnternet erişimi olmayan öğrencilerimizin internet giderlerini üstlenelim.

Gelin, geleceğe bağış yapalım !... " - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.