Altınokta Körler Derneği Başkanı İsmail Barış, Güven Tazeledi

Yerel 16.10.2023 - 13:51, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4218+ kez okundu.
 

Altınokta Körler Derneği Başkanı İsmail Barış, Güven Tazeledi

15 Ekim Dünya Beyaz Baston Güvenlik günü Türkiye Beyazay Derneği, Altınokta Körler Derneği Kütahya Şubelerince ayrı ayrı kutlandı. Altınokta Körler Derneği Kütahya Şube Başkanı kongresini yaparak Başkan İsmail Barış güven tazeledi.
Altınokta Körler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı İsmail Barış: “Sayın Valimiz her zaman engellilerin yanında olduklarını ve ne zaman bize bir ihtiyaç duyarsanız her zaman burada olduklarını belirtmesi bizleri memnun etti. Kütahya Belediye Başkanımızın 5 yıllık görev süresi boyunca her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olarak ihtiyaçlarımıza karşılık vermeye çalışmasından bundan sonra da sosyal belediyecilik anlayışı ile yanımızda olacağını belirtmesinden dolayı teşekkür ederiz. Beyaz bastona ihtiyacı olan üyelerimize beyaz bastonları verilirken Kütahya Belediye Başkanımız tarafından Derneğimize bağışlanan 70 adet konuşan saatimizin dağıtımını Valimiz ve Belediye Başkanımız tarafından gerçekleştirildi” dedi. Altınokta Körler Derneği Kütahya Şubesi genel kurulunda Başkan İsmail Barış güven tazelerken; Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Adem Akdoğan, Cavit Sert, Yasin Sapancılar, Kudret Sağseçilirken; Denetleme Kurulu Üyeliklerine Mehmet Bulut, Nedim Köroğlu, Kamil Doğan seçildi. Düzenlenen etkinliğe; Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy,  Altınokta Körler Derneği Genel Başkanı Fermani Kurtel, Altınokta Körler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı İsmail Barış,  dernek üyeleri ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı. Yeni dönemde tekrar göreve gelen Altınokta Körler Derneği Kütahya Şube Başkanı İsmail Barış'a Doruk Gazetesi olarak hayırlı olsun diliyoruz. – DORUK Fatma
15 Ekim Dünya Beyaz Baston Güvenlik günü Türkiye Beyazay Derneği, Altınokta Körler Derneği Kütahya Şubelerince ayrı ayrı kutlandı. Altınokta Körler Derneği Kütahya Şube Başkanı kongresini yaparak Başkan İsmail Barış güven tazeledi.

Altınokta Körler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı İsmail Barış: “Sayın Valimiz her zaman engellilerin yanında olduklarını ve ne zaman bize bir ihtiyaç duyarsanız her zaman burada olduklarını belirtmesi bizleri memnun etti.

Kütahya Belediye Başkanımızın 5 yıllık görev süresi boyunca her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olarak ihtiyaçlarımıza karşılık vermeye çalışmasından bundan sonra da sosyal belediyecilik anlayışı ile yanımızda olacağını belirtmesinden dolayı teşekkür ederiz.

Beyaz bastona ihtiyacı olan üyelerimize beyaz bastonları verilirken Kütahya Belediye Başkanımız tarafından Derneğimize bağışlanan 70 adet konuşan saatimizin dağıtımını Valimiz ve Belediye Başkanımız tarafından gerçekleştirildi” dedi.

Altınokta Körler Derneği Kütahya Şubesi genel kurulunda Başkan İsmail Barış güven tazelerken; Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Adem Akdoğan, Cavit Sert, Yasin Sapancılar, Kudret Sağseçilirken; Denetleme Kurulu Üyeliklerine Mehmet Bulut, Nedim Köroğlu, Kamil Doğan seçildi.

Düzenlenen etkinliğe; Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy,  Altınokta Körler Derneği Genel Başkanı Fermani Kurtel, Altınokta Körler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı İsmail Barış,  dernek üyeleri ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Yeni dönemde tekrar göreve gelen Altınokta Körler Derneği Kütahya Şube Başkanı İsmail Barış'a Doruk Gazetesi olarak hayırlı olsun diliyoruz. – DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.