KÜTAHYA BELEDİYESİ YURT DIŞINA MASKE İHRAÇ EDECEK.

Güncel 30.05.2020 - 22:12, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3978+ kez okundu.
 

KÜTAHYA BELEDİYESİ YURT DIŞINA MASKE İHRAÇ EDECEK.

SİMPAŞ,Maske üretimini günlük 50 bin adete çıkarttı.
Kütahya Belediyesi yan kuruluşu olan SİMPAŞ bünyesinde kurulan hijyenik maske üretim tesisi Kütahya halkının yanı sıra Ülke genelinde tüm İllerin maske ihtiyacını karşılar duruma geldi. 7 / 24 üç vardiya usulü ile hizmet veren işletmede 50 personel görev yapmaktadır. Sağlık Bakanlığının standartlarına uygun malzemelerden tam hijyenik ortamda üretilen ve günlük 50.000 adet maske üretim kapasitesine ulaşıldığını ve yurt dışı satışı için girişimlere başlanmış olduğunu ifade eden yetkililer şimdiden 5 milyon adet maske siparişi aldıklarını belirterek sağlık konusunda da Kütahya Belediyesi olarak gururlu olduklarını, Eczanelerinde bu maskeleri satmak istediklerini ve bu konuda anlaşma sağlandığını belirtiler.DORUK HABER - Hüdayim GÜLER
SİMPAŞ,Maske üretimini günlük 50 bin adete çıkarttı.

Kütahya Belediyesi yan kuruluşu olan SİMPAŞ bünyesinde kurulan hijyenik maske üretim tesisi Kütahya halkının yanı sıra Ülke genelinde tüm İllerin maske ihtiyacını karşılar duruma geldi.

7 / 24 üç vardiya usulü ile hizmet veren işletmede 50 personel görev yapmaktadır.

Sağlık Bakanlığının standartlarına uygun malzemelerden tam hijyenik ortamda üretilen ve günlük 50.000 adet maske üretim kapasitesine ulaşıldığını ve yurt dışı satışı için girişimlere başlanmış olduğunu ifade eden yetkililer şimdiden 5 milyon adet maske siparişi aldıklarını belirterek sağlık konusunda da Kütahya Belediyesi olarak gururlu olduklarını, Eczanelerinde bu maskeleri satmak istediklerini ve bu konuda anlaşma sağlandığını belirtiler.DORUK HABER - Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.