KÜTAHYA BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Güncel 07.09.2019 - 13:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3856+ kez okundu.
 

KÜTAHYA BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Kütahya Belediyesi sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Toplu Sünnet Şöleni Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.
Kütahya Belediyesi sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Toplu Sünnet Şöleni Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri çerçevesin de 22 ailenin çocuklarını sünnet ettirmek için müracaatı ile gerçekleştirilen sünnet etkinliğine katılan sünnet çocukları Kütahya Belediyesi otobüsler ile Şehirde tur atarak sünnet heyecanlarını yaşadılar.  Daha sonra Kütahya Belediyesi Bengi Su Sosyal tesislerinde Kuran-ı Kerim Tilaveti sonrası verilen yemek ikramı ile devam eden Sünnet Şöleninde, Kütahya Mehteran takımının gösterilerini sergiledi. Toplu Sünnet Şölenine Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Necati GÜNDÜZ, Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, MHP İl Başkanı Ferhan YILDIRIM, MHP Kadın Kolları Başkanı Hülya ÖZTÜRK Sünnet çocuklarının Aile ve akrabaları ve çok sayıda Kütahyalı katıldı. Toplu Sünnet Şöleninde İl protokolü tarafından Sünnet olan çocuklara Bisiklet ve Altın hediye edildi. Daha sonra çocuklar çalınan müziklerle gönüllerince eğlendi. Sünnet Şöleninde konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Dinimizin ve Türk milletinin çok önemli emir ve geleneklerinden biri olan Sünnet merasimini çok önemsiyoruz. Kütahya’mız da her hangi bir vesile ile çocuklarını sünnet ettirememiş değerli ailelerimizin, bu merasime katkıda bulunmalarından dolayı ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyoruz. Çünkü bu çocuklarımız yarının büyükleri olarak bu Memleketin yöneticileri olacaklar. Bu yüzden Milletimizin birliğini bütünlüğünü sağlayan bu tür değerlerimizin yaşatılması adına Kütahya Belediyesi olarak 6 Eylülde başlattığımız etkinliğimizi, görev aldığımız 5 yıl boyunca her yılın, Eylül ayının ilk Cuma günü tekrarlayacağız. Önümüzde ki yıldan itibaren de benzer durumda ki ailelerimizin oğlan veya kız çocuklarımızın düğün törenlerini de geleneksel hale getireceğiz. Sadece Sünnet Şölenlerini değil, Düğün törenlerini de geleneksel hale getireceğiz, onlarında elinden tutacağız. Çünkü Sosyal Belediyecilik anlayışımızın en önemli değerlerinden birisi budur. Bu vesile ile Toplu Sünnet Şölenimize katılan evlatlarımızın aileleri ile çocuklarımıza teşekkür ediyorum, dedi. Konuşmalar ve hediye dağıtımı sonrasında müzik eşliğinde sünnet çocukları ve aileleri doyasıya eğlendiler. Böyle bir etkinlik düzenlediği için Kütahya Belediye Başkanı Sayın Prof.Dr.Alim IŞIK Başkanımıza çok teşekkür ederiz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Kütahya Belediyesi sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Toplu Sünnet Şöleni Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Toplu Sünnet Şöleni Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri çerçevesin de 22 ailenin çocuklarını sünnet ettirmek için müracaatı ile gerçekleştirilen sünnet etkinliğine katılan sünnet çocukları Kütahya Belediyesi otobüsler ile Şehirde tur atarak sünnet heyecanlarını yaşadılar. 

Daha sonra Kütahya Belediyesi Bengi Su Sosyal tesislerinde Kuran-ı Kerim Tilaveti sonrası verilen yemek ikramı ile devam eden Sünnet Şöleninde, Kütahya Mehteran takımının gösterilerini sergiledi.

Toplu Sünnet Şölenine Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Necati GÜNDÜZ, Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, MHP İl Başkanı Ferhan YILDIRIM, MHP Kadın Kolları Başkanı Hülya ÖZTÜRK Sünnet çocuklarının Aile ve akrabaları ve çok sayıda Kütahyalı katıldı.

Toplu Sünnet Şöleninde İl protokolü tarafından Sünnet olan çocuklara Bisiklet ve Altın hediye edildi. Daha sonra çocuklar çalınan müziklerle gönüllerince eğlendi.

Sünnet Şöleninde konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Dinimizin ve Türk milletinin çok önemli emir ve geleneklerinden biri olan Sünnet merasimini çok önemsiyoruz. Kütahya’mız da her hangi bir vesile ile çocuklarını sünnet ettirememiş değerli ailelerimizin, bu merasime katkıda bulunmalarından dolayı ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyoruz. Çünkü bu çocuklarımız yarının büyükleri olarak bu Memleketin yöneticileri olacaklar. Bu yüzden Milletimizin birliğini bütünlüğünü sağlayan bu tür değerlerimizin yaşatılması adına Kütahya Belediyesi olarak 6 Eylülde başlattığımız etkinliğimizi, görev aldığımız 5 yıl boyunca her yılın, Eylül ayının ilk Cuma günü tekrarlayacağız. Önümüzde ki yıldan itibaren de benzer durumda ki ailelerimizin oğlan veya kız çocuklarımızın düğün törenlerini de geleneksel hale getireceğiz. Sadece Sünnet Şölenlerini değil, Düğün törenlerini de geleneksel hale getireceğiz, onlarında elinden tutacağız. Çünkü Sosyal Belediyecilik anlayışımızın en önemli değerlerinden birisi budur. Bu vesile ile Toplu Sünnet Şölenimize katılan evlatlarımızın aileleri ile çocuklarımıza teşekkür ediyorum, dedi.

Konuşmalar ve hediye dağıtımı sonrasında müzik eşliğinde sünnet çocukları ve aileleri doyasıya eğlendiler.

Böyle bir etkinlik düzenlediği için Kütahya Belediye Başkanı Sayın Prof.Dr.Alim IŞIK Başkanımıza çok teşekkür ederiz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.