Kütahya Belediye Sporlu Kızlar Türkiye Şampiyonasında Madalyaya Vurdu

31.01.2022 - 11:46, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3824+ kez okundu.
 

Kütahya Belediye Sporlu Kızlar Türkiye Şampiyonasında Madalyaya Vurdu

Milli Takım Seçme kriterlerinden olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na 8'i Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün sporcularından oluşan 11 sporcu ile katılım sağlanmış, 3 Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcumuz Türkiye 3.sü olarak Bronz madalyaya ulaşmıştır.
Ordu'da 4.300 sporcunun katıldığı Kick Boks İl Temsilcisi ve Antrenörü Ahmet ARABACI nezaretinde bölgemiz Hakemleri Fatma ÇAKIR ve Ezgi Şebnem HOŞGÖR' ün Hakem olarak görevlendirildiği Milli Takım Seçme kriterlerinden olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na 8'i Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün sporcularından oluşan 11 sporcu ile katılım sağlanmış, 3 Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcumuz Türkiye 3.sü olarak Bronz madalyaya ulaşmıştır.   Sevgi Ceren ERSOY Büyük Bayanlar Kick Light 60kg' da Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı. Ayşe YAMIK Büyük Bayanlar Point Fighting 60 kg'da Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı. Elif KAYA Yıldız Bayanlar Kick Light 65kg' da Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı. Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Turnuvanın yapılmasında emeği geçen Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanımız Sayın Salim KAYICI başta olmak üzere Federasyon Personelimize, Hakem ve Antrenör arkadaşlarımıza, Ordu İl Temsilcisi Savaş ÖZCAN'a, Kütahya Belediye Spor Kulübümüze, Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün Antrenörü Fatma ÇAKIR'a, Kütahya Belediyemize ve emeği geçenlere Kütahya Kick Boks İl Temsilciliği olarak teşekkür ederiz. Hedefimiz bundan sonraki organizasyonlarda da aynı başarıyı gösterip, sporcularımıza milli formayı giydirmektir, inşallah başaracağız." dedi.  - DORUK
Milli Takım Seçme kriterlerinden olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na 8'i Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün sporcularından oluşan 11 sporcu ile katılım sağlanmış, 3 Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcumuz Türkiye 3.sü olarak Bronz madalyaya ulaşmıştır.

Ordu'da 4.300 sporcunun katıldığı Kick Boks İl Temsilcisi ve Antrenörü Ahmet ARABACI nezaretinde bölgemiz Hakemleri Fatma ÇAKIR ve Ezgi Şebnem HOŞGÖR' ün Hakem olarak görevlendirildiği Milli Takım Seçme kriterlerinden olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na 8'i Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün sporcularından oluşan 11 sporcu ile katılım sağlanmış, 3 Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcumuz Türkiye 3.sü olarak Bronz madalyaya ulaşmıştır.

 

Sevgi Ceren ERSOY Büyük Bayanlar Kick Light 60kg' da Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı.

Ayşe YAMIK Büyük Bayanlar Point Fighting 60 kg'da Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı.

Elif KAYA Yıldız Bayanlar Kick Light 65kg' da Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı.

Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Turnuvanın yapılmasında emeği geçen Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanımız Sayın Salim KAYICI başta olmak üzere Federasyon Personelimize, Hakem ve Antrenör arkadaşlarımıza, Ordu İl Temsilcisi Savaş ÖZCAN'a, Kütahya Belediye Spor Kulübümüze, Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün Antrenörü Fatma ÇAKIR'a, Kütahya Belediyemize ve emeği geçenlere Kütahya Kick Boks İl Temsilciliği olarak teşekkür ederiz.

Hedefimiz bundan sonraki organizasyonlarda da aynı başarıyı gösterip, sporcularımıza milli formayı giydirmektir, inşallah başaracağız." dedi.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.