Kick Bokscularımız, Konya'dan Yine Madalyalarla Döndü

Spor (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 21.11.2023 - 12:32, Güncelleme: 21.11.2023 - 12:32 3155+ kez okundu.
 

Kick Bokscularımız, Konya'dan Yine Madalyalarla Döndü

Kick Bokscularımız, Konya'dan Yine Madalyalarla Döndü 14 sporcu ile katılan Kütahya kafilesi 10 madalya kazandı.
Konya İller Arası Kick Boks Şampiyonasına katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil eden Kütahya Belediye Spor ve Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcu ve antrenörleri 14 sporcu ile katıldıkları şampiyonada 10 madalya kazandılar. 3 sporcumuz şampiyon olurken, 1 sporcumuz 2.'lik, 6 sporcumuz 3.lük elde etti. İlimiz Uluslararası Hakemi Fatma Çakır da hakem olarak görevlendirildi. Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcularımızdan; Havva Gülmüşcan  minik Point Fighting +47 kg  1.   Boran Okayay minik Point Fighting 32 kg 1. Elif Kaya Genç Full contact 70 kg 1.   Ezgi Ayşe Öztürk Genç Full contact +70 kg 2.   Ebrar Gülmüşcan Genç Full contact 56 kg 3.   Bilal Efe Budak Minik Point Fighting 42 kg 3.   İbrahim Budak Alt Minik Point Fighting +36 kg 3. Olurken; Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcularımızdan Fatmanur Aksu minik Point Fighting 47 kg 3. Ekin Asan minik Point Fighting 47 kg 3.   Melike Sayar yıldız kick light +65 kg 3. olmuştur. Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Arabacı: "Katıldığımız tüm organizasyonlardan Sporcularımız başarı ile dönüyor, bunda sporcularımızın gayretlerinin yanı sıra Kütahya Belediye Spor Kulübü Antrenörümüz Fatma Çakır'ın büyük emeği ve Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün destekleri paydaş oluyor. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alım Işık'ın şahsında Kulüp Başkanımız Abdullah Damcı'ya, Spor Müdürümüz İsmail Şen ve personeline teşekkür ederiz. Konya İl Temsilcisi, İç Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Güçlü'ye, Meram ve Selçuklu Belediyesi'ne başarılı organizasyonlarından dolayı tebrik ederiz" dedi. - DORUK
Kick Bokscularımız, Konya'dan Yine Madalyalarla Döndü 14 sporcu ile katılan Kütahya kafilesi 10 madalya kazandı.

Konya İller Arası Kick Boks Şampiyonasına katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil eden Kütahya Belediye Spor ve Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcu ve antrenörleri 14 sporcu ile katıldıkları şampiyonada 10 madalya kazandılar. 3 sporcumuz şampiyon olurken, 1 sporcumuz 2.'lik, 6 sporcumuz 3.lük elde etti. İlimiz Uluslararası Hakemi Fatma Çakır da hakem olarak görevlendirildi.

Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcularımızdan;

Havva Gülmüşcan  minik Point Fighting +47 kg  1.  

Boran Okayay minik Point Fighting 32 kg 1.

Elif Kaya Genç Full contact 70 kg 1.  

Ezgi Ayşe Öztürk Genç Full contact +70 kg 2.  

Ebrar Gülmüşcan Genç Full contact 56 kg 3.  

Bilal Efe Budak Minik Point Fighting 42 kg 3.  

İbrahim Budak Alt Minik Point Fighting +36 kg 3.

Olurken;

Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcularımızdan

Fatmanur Aksu minik Point Fighting 47 kg 3.

Ekin Asan minik Point Fighting 47 kg 3.  

Melike Sayar yıldız kick light +65 kg 3. olmuştur.

Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Arabacı: "Katıldığımız tüm organizasyonlardan Sporcularımız başarı ile dönüyor, bunda sporcularımızın gayretlerinin yanı sıra Kütahya Belediye Spor Kulübü Antrenörümüz Fatma Çakır'ın büyük emeği ve Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün destekleri paydaş oluyor. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alım Işık'ın şahsında Kulüp Başkanımız Abdullah Damcı'ya, Spor Müdürümüz İsmail Şen ve personeline teşekkür ederiz.

Konya İl Temsilcisi, İç Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Güçlü'ye, Meram ve Selçuklu Belediyesi'ne başarılı organizasyonlarından dolayı tebrik ederiz" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.