KÜSAD Başkanı YILDIZ, Domaniç’li de Oldu

Spor 12.09.2020 - 12:27, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4121+ kez okundu.
 

KÜSAD Başkanı YILDIZ, Domaniç’li de Oldu

Kütahya ili Çavdarhisar ilçesinde doğan ve Kuruluşun Beşiği Domaniç Projesiyle, Domaniç’in tanıtılmasına katkı sağlayan KÜSAD Başkanı Bayram YILDIZ’a Domaniç Belediye Meclisinde alınan kararla Fahri Hemşerilik unvanı verildi.
Kütahya ili Çavdarhisar ilçesinde doğan ve Kuruluşun Beşiği Domaniç Projesiyle, Domaniç’in tanıtılmasına katkı sağlayan KÜSAD Başkanı Bayram YILDIZ’a Domaniç Belediye Meclisinde alınan kararla Fahri Hemşerilik unvanı verildi. Kütahya Kültür ve Sanat Derneği(KÜSAD): Misyonu dahilindeki tanıtım faaliyetlerinden biri olan “KURULUŞUN BEŞİĞİ DOMANİÇ PROJESİ ” ilimizde ve diğer illerde yapılan 10 büyük sergi ile ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini kapsayan 29 sanatçı ve 79 eserle Domaniç ilçemizin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu faaliyetlerin gerek turizm gerekse ekonomik açıdan gelişim ve değişimini görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden KÜSAD Başkanı Bayram YILDIZ: “Bu Proje kapsamında bizlere katkıda bulunan Kütahya Valiliğine, Kütahya Belediyesine, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasına, İl Özel İdaresine, Zafer Kalkınma Ajansına, Domaniç Belediye Başkanlığına ve Kütahya Kültür ve Sanat Derneği’nin fedakâr ve çalışkan sanatçılarına teşekkür ederim. “Kütahya İçin Değil Taşın Altına Elimizi Koymak, Gövdemizi Koymaya Hazırız.” Bizler Kütahya tanıtımının öncü bir sivil toplum kurumuyuz. Kütahya için değil taşın altına elimizi koymak, gövdemizi koymaya hazırız. Bundan sonraki hedefimiz “KURTULUŞUN EŞİĞİ DUMLUPINAR”  ilçemizin tanıtımı için 41 sanatçı ve 100 eserle 10 ayrı ilde tanıtımını yapma çalışmalarımıza başladık.”dedi.  Domaniç ilçemizin tanıtımına verdikleri katkı için, Domaniç Belediye Meclisi’nin 04.03.2020 tarihinde yapmış oldukları toplantıda oy birliği KÜSAD adına Yönetim Kurulu Başkan’ı Bayram YILDIZ’a Domaniç İlçesi fahri hemşerilik beratı, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK tarafından KÜSAD da takdim edildi. Toplantıda Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK, Domaniç Belediye Görevlileri, Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı ve KÜSAD Üyeleri, Heykeltıraş Mustafa Kemal ALTINSOY ile Basın Mensupları katıldılar.- DORUK Nida Kocaman
Kütahya ili Çavdarhisar ilçesinde doğan ve Kuruluşun Beşiği Domaniç Projesiyle, Domaniç’in tanıtılmasına katkı sağlayan KÜSAD Başkanı Bayram YILDIZ’a Domaniç Belediye Meclisinde alınan kararla Fahri Hemşerilik unvanı verildi.

Kütahya ili Çavdarhisar ilçesinde doğan ve Kuruluşun Beşiği Domaniç Projesiyle, Domaniç’in tanıtılmasına katkı sağlayan KÜSAD Başkanı Bayram YILDIZ’a Domaniç Belediye Meclisinde alınan kararla Fahri Hemşerilik unvanı verildi.

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği(KÜSAD): Misyonu dahilindeki tanıtım faaliyetlerinden biri olan “KURULUŞUN BEŞİĞİ DOMANİÇ PROJESİ ” ilimizde ve diğer illerde yapılan 10 büyük sergi ile ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini kapsayan 29 sanatçı ve 79 eserle Domaniç ilçemizin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu faaliyetlerin gerek turizm gerekse ekonomik açıdan gelişim ve değişimini görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden KÜSAD Başkanı Bayram YILDIZ: “Bu Proje kapsamında bizlere katkıda bulunan Kütahya Valiliğine, Kütahya Belediyesine, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasına, İl Özel İdaresine, Zafer Kalkınma Ajansına, Domaniç Belediye Başkanlığına ve Kütahya Kültür ve Sanat Derneği’nin fedakâr ve çalışkan sanatçılarına teşekkür ederim.

“Kütahya İçin Değil Taşın Altına Elimizi Koymak, Gövdemizi Koymaya Hazırız.”

Bizler Kütahya tanıtımının öncü bir sivil toplum kurumuyuz. Kütahya için değil taşın altına elimizi koymak, gövdemizi koymaya hazırız. Bundan sonraki hedefimiz “KURTULUŞUN EŞİĞİ DUMLUPINAR”  ilçemizin tanıtımı için 41 sanatçı ve 100 eserle 10 ayrı ilde tanıtımını yapma çalışmalarımıza başladık.”dedi.

 Domaniç ilçemizin tanıtımına verdikleri katkı için, Domaniç Belediye Meclisi’nin 04.03.2020 tarihinde yapmış oldukları toplantıda oy birliği KÜSAD adına Yönetim Kurulu Başkan’ı Bayram YILDIZ’a Domaniç İlçesi fahri hemşerilik beratı, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK tarafından KÜSAD da takdim edildi.

Toplantıda Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK, Domaniç Belediye Görevlileri, Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı ve KÜSAD Üyeleri, Heykeltıraş Mustafa Kemal ALTINSOY ile Basın Mensupları katıldılar.- DORUK Nida Kocaman

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.