Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehrinin Valisi IŞIN: Cumhuriyetimizi Daha İleriye Taşıma Sorumluluğundayız

Güncel 28.10.2023 - 13:22, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 15115+ kez okundu.
 

Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehrinin Valisi IŞIN: Cumhuriyetimizi Daha İleriye Taşıma Sorumluluğundayız

Kütahya Valisi Musa IŞIN, Cumhuriyetin 100. Yılını kutladığımız onurlu günde, Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ile bu mirası daha da ileriye taşıma sorumluluğunu üstlendiklerini belirtti.
Kütahya Valisi Musa IŞIN, Cumhuriyetin 100. Yılını kutladığımız onurlu günde, Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ile bu mirası daha da ileriye taşıma sorumluluğunu üstleniyoruz diyerek; “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya’da kutlamanın coşkusunu, gururunu ve onurunu yaşıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Cumhuriyet, aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük uğruna verdiği destansı mücadelenin en onurlu kazanımıdır. Bu büyük zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde elde edilmiş olup aziz milletimizin fedakarlığı, vatan sevgisi ve azmi bu zaferin temelini oluşturmuştur. Kütahya, kuruluşun ve kurtuluşun şehri olarak bu süreçte ayrı bir yere ve öneme sahiptir. Atatürk'ün Altıntaş'ta, "Hiç şüphe etmemelidir ki yeni Türk Devletinin temeli burada atıldı. Ebedi hayatı burada taçlandırıldı, bu sahada, bu semada dolaşan şehit ruhları devlet ve Cumhuriyetimizin ebedi muhafızlarıdır..." sözleriyle de vurguladığı gibi Kütahya’da yazılan kurtuluş destanıyla yeni Türk devleti kurulmuş ve milletimiz, tüm yokluklara rağmen birlik ve beraberlik içinde bağımsızlık yolunda ilerlemiştir. Cumhuriyetin 100. yılını kutladığımız bu onurlu günde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye Yüzyılı" vizyonu çerçevesinde, bu mirası daha da ileriye taşıma sorumluluğunu üstleniyoruz. Ülkemizin kalkınması, eğitim, sağlık, ekonomi ve bilim alanlarındaki başarıları, milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde daha da artacaktır. Var gücümüzle çalışarak gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakma sözü veriyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu cennet toprakları canları ve kanlarıyla vatan kılan kahraman şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor; hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı. – DORUK
Kütahya Valisi Musa IŞIN, Cumhuriyetin 100. Yılını kutladığımız onurlu günde, Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ile bu mirası daha da ileriye taşıma sorumluluğunu üstlendiklerini belirtti.

Kütahya Valisi Musa IŞIN, Cumhuriyetin 100. Yılını kutladığımız onurlu günde, Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ile bu mirası daha da ileriye taşıma sorumluluğunu üstleniyoruz diyerek; “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya’da kutlamanın coşkusunu, gururunu ve onurunu yaşıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.

Cumhuriyet, aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük uğruna verdiği destansı mücadelenin en onurlu kazanımıdır. Bu büyük zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde elde edilmiş olup aziz milletimizin fedakarlığı, vatan sevgisi ve azmi bu zaferin temelini oluşturmuştur.

Kütahya, kuruluşun ve kurtuluşun şehri olarak bu süreçte ayrı bir yere ve öneme sahiptir. Atatürk'ün Altıntaş'ta, "Hiç şüphe etmemelidir ki yeni Türk Devletinin temeli burada atıldı. Ebedi hayatı burada taçlandırıldı, bu sahada, bu semada dolaşan şehit ruhları devlet ve Cumhuriyetimizin ebedi muhafızlarıdır..." sözleriyle de vurguladığı gibi Kütahya’da yazılan kurtuluş destanıyla yeni Türk devleti kurulmuş ve milletimiz, tüm yokluklara rağmen birlik ve beraberlik içinde bağımsızlık yolunda ilerlemiştir.

Cumhuriyetin 100. yılını kutladığımız bu onurlu günde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye Yüzyılı" vizyonu çerçevesinde, bu mirası daha da ileriye taşıma sorumluluğunu üstleniyoruz. Ülkemizin kalkınması, eğitim, sağlık, ekonomi ve bilim alanlarındaki başarıları, milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde daha da artacaktır. Var gücümüzle çalışarak gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakma sözü veriyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu cennet toprakları canları ve kanlarıyla vatan kılan kahraman şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor; hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı. – DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.