Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL’den Gazetemize Ziyaret

Spor 23.09.2020 - 19:31, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3579+ kez okundu.
 

Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL’den Gazetemize Ziyaret

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL beraberinde Kütüphane Müdürü Barış BAŞOĞLU ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL beraberinde Kütüphane Müdürü Barış BAŞOĞLU ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Kısa bir süre önce İl Kültür Turizm Müdürlüğüne atanan Zekeriya ÜNAL: “Göreve geldiğimizden bu yana ilimizin tanıtımı, kültür değerlerimizin korunması, kültür varlıklarımızın korunması ve tanıtımı ile ilgili çalışmalarımıza henüz başlamışken dünyada ve ülkemizde tüm dengeleri değiştiren salgın sonucu çalışmalarımızı günün şartlarına uydurarak yeniden normalleşme kuralları içinde sürdürüyoruz. Bu nedenle planladığımız ziyaretler biraz gecikmeli olarak gerçekleşti. Kütahya’nın pandemi dolayısıyla içinde bulunduğu durumun farkındayız. Bu çerçevede yerel medyamızla bilgi alışverişinde bulunmak karşılıklı yardımlaşmak maksadıyla başlattığımız ziyaretler çerçevesinde bugün yerel medyamızın önemli bir unsuru olan Kütahya DORUK gazetemizi ziyaret ediyoruz. Kabullerinden dolayı Ahmet ARABACI Bey’e ve Fatma ÇAKIR Hanımefendiye teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğumuz sohbetler çerçevesinde bunlardan istifade etmek için çalışmalarımızı yeniden gözden geçireceğiz. Bunun dışında ileriye yönelik çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Devletimizin ve halkımızın hizmetindeyiz. Yerel basınımızın kıymetli kuruluşlarından olan Doruk Gazetesine başarılar diliyoruz.”dedi. Gazetemiz bu değerli ziyaretlerinden dolayı Sayın ÜNAL ve BAŞOĞLU’na teşekkür etti. Doruk/Nida
İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL beraberinde Kütüphane Müdürü Barış BAŞOĞLU ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL beraberinde Kütüphane Müdürü Barış BAŞOĞLU ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Kısa bir süre önce İl Kültür Turizm Müdürlüğüne atanan Zekeriya ÜNAL: “Göreve geldiğimizden bu yana ilimizin tanıtımı, kültür değerlerimizin korunması, kültür varlıklarımızın korunması ve tanıtımı ile ilgili çalışmalarımıza henüz başlamışken dünyada ve ülkemizde tüm dengeleri değiştiren salgın sonucu çalışmalarımızı günün şartlarına uydurarak yeniden normalleşme kuralları içinde sürdürüyoruz. Bu nedenle planladığımız ziyaretler biraz gecikmeli olarak gerçekleşti.

Kütahya’nın pandemi dolayısıyla içinde bulunduğu durumun farkındayız. Bu çerçevede yerel medyamızla bilgi alışverişinde bulunmak karşılıklı yardımlaşmak maksadıyla başlattığımız ziyaretler çerçevesinde bugün yerel medyamızın önemli bir unsuru olan Kütahya DORUK gazetemizi ziyaret ediyoruz.

Kabullerinden dolayı Ahmet ARABACI Bey’e ve Fatma ÇAKIR Hanımefendiye teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğumuz sohbetler çerçevesinde bunlardan istifade etmek için çalışmalarımızı yeniden gözden geçireceğiz. Bunun dışında ileriye yönelik çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Devletimizin ve halkımızın hizmetindeyiz. Yerel basınımızın kıymetli kuruluşlarından olan Doruk Gazetesine başarılar diliyoruz.”dedi.

Gazetemiz bu değerli ziyaretlerinden dolayı Sayın ÜNAL ve BAŞOĞLU’na teşekkür etti. Doruk/Nida

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.