KSBÜ'ye Öğretim Elemanı Alınacak

Eğitim 02.01.2019 - 23:53, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2934+ kez okundu.
 

KSBÜ'ye Öğretim Elemanı Alınacak

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi akademik kadro alımına tüm hızıyla devam ediyor.
31 Aralık 2018 Pazartesi günü Üniversitemiz tarafından ilan edilen duyuru gereği Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde görev yapmak üzere 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile 09/11/2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili hükümleri uyarınca öğretim görevlileri alınacaktır. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU: "Üniversitemiz Rektörlüğü (5), Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (9) ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda (6) görev yapmak üzere toplamda 20 öğretim görevlisi alımı gerçekleştireceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren belirttiğimiz şekilde “öğrencilerimize nitelikli ve kapsamlı bir eğitim sunmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve bunun için ilk hedefimiz akademik kadromuzu güçlendirmek olacaktır” söylemimiz doğrultusunda hızlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu vesile ile 2019 yılının tüm öğrencilerimiz, akademik kadromuz ve idari personelimiz ve Kütahyamız için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.  - DORUK   Öğretim Elemanı Alım İlanı İçin Tıklayınız...
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi akademik kadro alımına tüm hızıyla devam ediyor.

31 Aralık 2018 Pazartesi günü Üniversitemiz tarafından ilan edilen duyuru gereği Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde görev yapmak üzere 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile 09/11/2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili hükümleri uyarınca öğretim görevlileri alınacaktır.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU: "Üniversitemiz Rektörlüğü (5), Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (9) ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda (6) görev yapmak üzere toplamda 20 öğretim görevlisi alımı gerçekleştireceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren belirttiğimiz şekilde “öğrencilerimize nitelikli ve kapsamlı bir eğitim sunmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve bunun için ilk hedefimiz akademik kadromuzu güçlendirmek olacaktır” söylemimiz doğrultusunda hızlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu vesile ile 2019 yılının tüm öğrencilerimiz, akademik kadromuz ve idari personelimiz ve Kütahyamız için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.  - DORUK

 

Öğretim Elemanı Alım İlanı İçin Tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.