İYİ Parti'de bir istifa daha

Siyaset (İGF) - İGF | 15.12.2023 - 16:28, Güncelleme: 16.12.2023 - 12:55 3197+ kez okundu.
 

İYİ Parti'de bir istifa daha

İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, partisinden istifa etti.
İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, partisinden istifa etti. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu. Ensarioğlu, paylaşımında, "Benim açıklamalarımı disipline sevk kararı İYİ Parti'nin merkez sağ iddiasını artık taşımadığının da vesikasıdır. Bu tutum partinin kuruluş felsefesi olan Milliyetçi, Kalkınmacı ve Demokratik kimliğinden saptığı ve farklı görüşlere ve demokratik kimliğine tahammülü kalmadığını göstermektedir. Bu nedenle İyi parti ile beni bir araya getiren siyasal gerekçeler ortadan kalkmıştır. Ben inandığım doğruları savunmaktan bedeli ne olursa olsun asla geri durmayacağım. Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin de ifade ettiği üzere: ‘Haksızlığa karşı sükut etmek, hakka karşı bir hürmetsizliktir. Hakka olan hürmetimden dolayı bugün itibarıyla İyi partiden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadelerini kullandı.
İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, partisinden istifa etti.

İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, partisinden istifa etti.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Ensarioğlu, paylaşımında, "Benim açıklamalarımı disipline sevk kararı İYİ Parti'nin merkez sağ iddiasını artık taşımadığının da vesikasıdır. Bu tutum partinin kuruluş felsefesi olan Milliyetçi, Kalkınmacı ve Demokratik kimliğinden saptığı ve farklı görüşlere ve demokratik kimliğine tahammülü kalmadığını göstermektedir. Bu nedenle İyi parti ile beni bir araya getiren siyasal gerekçeler ortadan kalkmıştır. Ben inandığım doğruları savunmaktan bedeli ne olursa olsun asla geri durmayacağım. Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin de ifade ettiği üzere: ‘Haksızlığa karşı sükut etmek, hakka karşı bir hürmetsizliktir. Hakka olan hürmetimden dolayı bugün itibarıyla İyi partiden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.