KSBÜ'de Üroloji'de Önemli Cerrahi Girişimler Gerçekleşti

Sağlık 20.03.2022 - 00:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3666+ kez okundu.
 

KSBÜ'de Üroloji'de Önemli Cerrahi Girişimler Gerçekleşti

T.C. Sağlık Bakanlığı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniğinde hizmet içi eğitim programı kapsamında önemli cerrahi girişimler yapıldı. Eğitimde, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Kliniğinden Anabilim Dalı Başkanı (AD) Prof. Dr. Aydın Yenilmez ve Öğr. Gör. Dr. Mete Özkıdık, Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Parkhayat Hastanesi Hekimi Prof. Dr. Şahin Kabay, KSBÜ Üroloji Kliniğinden Doç. Dr. Bekir Aras, Doç. Dr. İbrahim Kartal, Dr. Öğr. Üyesi Okan Alkış ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sevim ile birlikte diğer hekimler yer aldı. Program, Prof. Dr. Yenilmez'in 'Stres Tipi İdrar Kaçırma' konusunda cerrahi yöntemler hakkında sunumuyla başladı. Ardından canlı cerrahi girişimlere geçildi. Dört farklı hasta başarılı bir şekilde ameliyat edildi. KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, hizmet içi eğitim programları kapsamında bölgesel ve ulusal çapta, alanında başarılı isimleri üniversite ve hastanede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. - DORUK

T.C. Sağlık Bakanlığı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniğinde hizmet içi eğitim programı kapsamında önemli cerrahi girişimler yapıldı.

Eğitimde, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Kliniğinden Anabilim Dalı Başkanı (AD) Prof. Dr. Aydın Yenilmez ve Öğr. Gör. Dr. Mete Özkıdık, Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Parkhayat Hastanesi Hekimi Prof. Dr. Şahin Kabay, KSBÜ Üroloji Kliniğinden Doç. Dr. Bekir Aras, Doç. Dr. İbrahim Kartal, Dr. Öğr. Üyesi Okan Alkış ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sevim ile birlikte diğer hekimler yer aldı.

Program, Prof. Dr. Yenilmez'in 'Stres Tipi İdrar Kaçırma' konusunda cerrahi yöntemler hakkında sunumuyla başladı. Ardından canlı cerrahi girişimlere geçildi. Dört farklı hasta başarılı bir şekilde ameliyat edildi.

KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, hizmet içi eğitim programları kapsamında bölgesel ve ulusal çapta, alanında başarılı isimleri üniversite ve hastanede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.