KSBÜ'de Sağlık Eğitim Alanları Artıyor

Eğitim 18.04.2019 - 23:49, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3195+ kez okundu.
 

KSBÜ'de Sağlık Eğitim Alanları Artıyor

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) yeni açılmış olmasına rağmen, sürekli yenileyerek, bilimsel çalışmalara, şehrin vizyonuna katkı sağlayarak güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. KSBÜ bünyesine 7 Anabilim dalının açılacağı öğrenildi.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) yeni açılmış olmasına rağmen, sürekli yenileyerek, bilimsel çalışmalara, şehrin vizyonuna katkı sağlayarak güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. KSBÜ bünyesine Spor Hekimliği, Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji, Hemşirelik bölümünde ise Hemşirelik Eğitimi, Hemşirelik Esasları, Hemşirelik Yönetimi, Psikiyatri Hemşireliği, Halk Sağlığı Hemşireliği anabilim dalları olmak üzere 7 anabilim dalının açılacağı öğrenildi. KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU: "Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi sağlık eğitim alanlarını artırıyoruz. Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesinde yeni Anabilim Dalları için YÖK izni alındı. Tıp Fakültemizde Spor Hekimliği ile Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji Anabilim Dalları, üniversitemizi farklı kılacak. Hemşirelik bölümü daha kapsamlı olacak" dedi. - DORUK Fatma Çakır
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) yeni açılmış olmasına rağmen, sürekli yenileyerek, bilimsel çalışmalara, şehrin vizyonuna katkı sağlayarak güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. KSBÜ bünyesine 7 Anabilim dalının açılacağı öğrenildi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) yeni açılmış olmasına rağmen, sürekli yenileyerek, bilimsel çalışmalara, şehrin vizyonuna katkı sağlayarak güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. KSBÜ bünyesine Spor Hekimliği, Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji, Hemşirelik bölümünde ise Hemşirelik Eğitimi, Hemşirelik Esasları, Hemşirelik Yönetimi, Psikiyatri Hemşireliği, Halk Sağlığı Hemşireliği anabilim dalları olmak üzere 7 anabilim dalının açılacağı öğrenildi.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU: "Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi sağlık eğitim alanlarını artırıyoruz. Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesinde yeni Anabilim Dalları için YÖK izni alındı.

Tıp Fakültemizde Spor Hekimliği ile Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji Anabilim Dalları, üniversitemizi farklı kılacak. Hemşirelik bölümü daha kapsamlı olacak" dedi. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.