KSBÜ’de Kök Hücre Bağışı Seferberliği

Sağlık 19.11.2019 - 19:00, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2679+ kez okundu.
 

KSBÜ’de Kök Hücre Bağışı Seferberliği

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ), Kızılay’ın “Kök Hücre Bağışçısı Ol, Öne Çık, Hayat Kurtar” kampanyasına destek oldu. KSBÜ personeli ve öğrencileri kök hücre bağışı başvurusuna yoğun ilgi gösterdiler.
Kızılay tarafından organize edilen “Kök Hücre Bağışçısı Ol, Öne Çık, Hayat Kurtar” kampanyasına KSBÜ de destek oldu. Kök hücre nakli bekleyen hastalar için üniversite personeli ve öğrencileri gönüllü kök hücre bağışçısı olmak için başvuruda bulundular. GÖNÜLLER ELİF AZRA İLE BİRLİKTE Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu,  KSBÜ’de düzenlenen kök hücre bağışı etkinliği hakkında şunları söyledi: “Bugünkü etkinliğin anlamı Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencisi Elif Azra arkadaşımız ve tüm kök hücre bağışı bekleyen vatandaşlarımıza destek olmak.  Kök hücre bağışının ne kadar önemli olduğuna dair Sağlık Üniversitesi olarak mesaj vermemiz gerekiyor. Bu da sizlerin ilgisiyle gerçekleşecektir. Burada oluşan gönül birlikteliğimiz Elif Azra kardeşimiz ve tüm kök hücre bağışı bekleyen insanlarımız için destek olur inşallah.” - DORUK
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ), Kızılay’ın “Kök Hücre Bağışçısı Ol, Öne Çık, Hayat Kurtar” kampanyasına destek oldu. KSBÜ personeli ve öğrencileri kök hücre bağışı başvurusuna yoğun ilgi gösterdiler.

Kızılay tarafından organize edilen “Kök Hücre Bağışçısı Ol, Öne Çık, Hayat Kurtar” kampanyasına KSBÜ de destek oldu. Kök hücre nakli bekleyen hastalar için üniversite personeli ve öğrencileri gönüllü kök hücre bağışçısı olmak için başvuruda bulundular.

GÖNÜLLER ELİF AZRA İLE BİRLİKTE

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu,  KSBÜ’de düzenlenen kök hücre bağışı etkinliği hakkında şunları söyledi: “Bugünkü etkinliğin anlamı Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencisi Elif Azra arkadaşımız ve tüm kök hücre bağışı bekleyen vatandaşlarımıza destek olmak.  Kök hücre bağışının ne kadar önemli olduğuna dair Sağlık Üniversitesi olarak mesaj vermemiz gerekiyor. Bu da sizlerin ilgisiyle gerçekleşecektir. Burada oluşan gönül birlikteliğimiz Elif Azra kardeşimiz ve tüm kök hücre bağışı bekleyen insanlarımız için destek olur inşallah.” - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.