Kros Otomotivden Miniklere Kütüphane

Eğitim 22.12.2021 - 23:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2390+ kez okundu.
 

Kros Otomotivden Miniklere Kütüphane

Kütahya’da sağladığı istihdam gücünün yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren Kros Otomotiv, Aslanapa Köyü Tokul İlkokuluna kütüphane yaptırdı.
Kütahya’da sağladığı istihdam gücünün yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren Kros Otomotiv, Aslanapa Köyü Tokul İlkokuluna kütüphane yaptırdı. Törene, Aslanapa Kaymakamı Özgür Pelvan, Aslanapa İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ertaş, Emekli Kütüphane Memuru Zeki Aktürk, Okul Öğretmeni Zeynep Yılmaz, Kros Otomotiv Genel Müdürü Onur Gül ve Kros Otomotiv Yönetim Sistemleri Direktörü Emel Karaoğul Öz katıldı. KİTAPLARI PERSONEL TOPLADI Öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmak ve kırsaldaki öğrencilerin kitaplara erişimini kolaylaştırmak amacıyla harekete geçen Kros Otomotiv, kütüphanenin yapımını üstlendi. Kütüphanenin raflarını ise Kros Otomotiv personelleri doldurdu.   BU IŞIĞIN SÖNMEMESİ İÇİNDE ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ YARDIMA VARIZ Aslanapa Tokul İlkokulu’na bağışlanan kütüphanenin oluşmasına tümüyle katkı sağladıklarını söyleyen Kros Otomotiv Genel Müdürü Onur Gül, “Öğrencilerimizin ileride kendi hayatları üzerinde verecekleri kararların en doğru yolu okumaktır. Bu kütüphaneden faydalanan kıymetli öğrencilerimizin ileride daha güzel yerlere gelmelerinde bir nebze payımızın olduğunu bilmek bize mutluluk verecektir. Kros Otomotiv olarak bilginin ışığında daima ileriyi hedefleyerek yolumuza devam ediyoruz ve bu ışığın sönmemesi içinde elimizden gelen her türlü yardıma varız. Ayrıca sosyal sorumluluk projesinin başından sonuna kadar desteklerini esirgemeyen Kros Otomotiv Ailesi’nin çalışanlarına da teşekkür etmek istiyorum” dedi. - DORUK
Kütahya’da sağladığı istihdam gücünün yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren Kros Otomotiv, Aslanapa Köyü Tokul İlkokuluna kütüphane yaptırdı.

Kütahya’da sağladığı istihdam gücünün yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren Kros Otomotiv, Aslanapa Köyü Tokul İlkokuluna kütüphane yaptırdı.

Törene, Aslanapa Kaymakamı Özgür Pelvan, Aslanapa İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ertaş, Emekli Kütüphane Memuru Zeki Aktürk, Okul Öğretmeni Zeynep Yılmaz, Kros Otomotiv Genel Müdürü Onur Gül ve Kros Otomotiv Yönetim Sistemleri Direktörü Emel Karaoğul Öz katıldı.

KİTAPLARI PERSONEL TOPLADI

Öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmak ve kırsaldaki öğrencilerin kitaplara erişimini kolaylaştırmak amacıyla harekete geçen Kros Otomotiv, kütüphanenin yapımını üstlendi. Kütüphanenin raflarını ise Kros Otomotiv personelleri doldurdu.

 

BU IŞIĞIN SÖNMEMESİ İÇİNDE ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ YARDIMA VARIZ

Aslanapa Tokul İlkokulu’na bağışlanan kütüphanenin oluşmasına tümüyle katkı sağladıklarını söyleyen Kros Otomotiv Genel Müdürü Onur Gül, “Öğrencilerimizin ileride kendi hayatları üzerinde verecekleri kararların en doğru yolu okumaktır. Bu kütüphaneden faydalanan kıymetli öğrencilerimizin ileride daha güzel yerlere gelmelerinde bir nebze payımızın olduğunu bilmek bize mutluluk verecektir. Kros Otomotiv olarak bilginin ışığında daima ileriyi hedefleyerek yolumuza devam ediyoruz ve bu ışığın sönmemesi içinde elimizden gelen her türlü yardıma varız. Ayrıca sosyal sorumluluk projesinin başından sonuna kadar desteklerini esirgemeyen Kros Otomotiv Ailesi’nin çalışanlarına da teşekkür etmek istiyorum” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.