ANAP Milletvekili Adayı BİLGİÇ: Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Siyaset 18.04.2023 - 09:22, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3908+ kez okundu.
 

ANAP Milletvekili Adayı BİLGİÇ: Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Anavatan Partisi, parti binasında yaptığı aday tanıtım toplantısında 1. Sırada Halil BİLGİÇ, 2. Sıra Ali Rıza DOĞAN, 3. Sıra Esat TEKİN, 4. Sıra Ersel ALTINSOY, 5. Sıra Yaşar ÖZTÜRK olduğu açıklandı.
Anavatan Partisi, parti binasında yaptığı aday tanıtım toplantısında 1. Sırada Halil BİLGİÇ, 2. Sıra Ali Rıza DOĞAN, 3. Sıra Esat TEKİN, 4. Sıra Ersel ALTINSOY, 5. Sıra Yaşar ÖZTÜRK olduğu açıklandı. Anavatan Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanı, Kütahya Beyazay Şube Başkanı, Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı görevlerini de yürüten ve Anavatan Partisi Kütahya Milletvekili Adayı olan Halil BİLGİÇ: “Bizler il il, ilçe ilçe gezip, hakikatin sesi olacağız. Milletimize kulak vereceğiz. Toplumun gerçek gündeminden asla sapmayacağız. Bizler Anavatan Partisi olarak, bu ülkede tek yürek, tek bayrak bilinciyle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Çünkü Anavatan Partisi; Kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle, emeklilerle, öğretmenlerle, işçilerle, esnafla eşitlik için, adalet için, özgürlük için yola çıktı. Çözüm haritamız belli. Çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız. Toplumu kutuplara ayırmayacağız. Kutuplaşmadan yana olan siyasetçilerden olmayacağız. Hep beraber Türkiye’nin yaralarını saracağız. Biz, Türkiye’nin haysiyetli insanları için buradayız. Artık Türkiye’nin Anavatanı var. Kütahya'nın Anavatanı var. Vakit, birlik vaktidir, vatanını seven, toprak kokusuna hasret kalan, içinizden biri olarak Şefaatli’de doğmuş biri olarak hepinizden desteklerinizi bekliyor ve çok teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini temenni ediyorum. Mübarek ramazan ayı hürmetine, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların son bulmasını diliyorum. Toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı mübarek ramazanın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenâb-ı Mevla’mdan niyaz ediyorum” dedi. - DORUK
Anavatan Partisi, parti binasında yaptığı aday tanıtım toplantısında 1. Sırada Halil BİLGİÇ, 2. Sıra Ali Rıza DOĞAN, 3. Sıra Esat TEKİN, 4. Sıra Ersel ALTINSOY, 5. Sıra Yaşar ÖZTÜRK olduğu açıklandı.

Anavatan Partisi, parti binasında yaptığı aday tanıtım toplantısında 1. Sırada Halil BİLGİÇ, 2. Sıra Ali Rıza DOĞAN, 3. Sıra Esat TEKİN, 4. Sıra Ersel ALTINSOY, 5. Sıra Yaşar ÖZTÜRK olduğu açıklandı.

Anavatan Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanı, Kütahya Beyazay Şube Başkanı, Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı görevlerini de yürüten ve Anavatan Partisi Kütahya Milletvekili Adayı olan Halil BİLGİÇ: “Bizler il il, ilçe ilçe gezip, hakikatin sesi olacağız. Milletimize kulak vereceğiz. Toplumun gerçek gündeminden asla sapmayacağız. Bizler Anavatan Partisi olarak, bu ülkede tek yürek, tek bayrak bilinciyle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Çünkü Anavatan Partisi; Kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle, emeklilerle, öğretmenlerle, işçilerle, esnafla eşitlik için, adalet için, özgürlük için yola çıktı. Çözüm haritamız belli. Çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız. Toplumu kutuplara ayırmayacağız. Kutuplaşmadan yana olan siyasetçilerden olmayacağız. Hep beraber Türkiye’nin yaralarını saracağız. Biz, Türkiye’nin haysiyetli insanları için buradayız. Artık Türkiye’nin Anavatanı var. Kütahya'nın Anavatanı var. Vakit, birlik vaktidir, vatanını seven, toprak kokusuna hasret kalan, içinizden biri olarak Şefaatli’de doğmuş biri olarak hepinizden desteklerinizi bekliyor ve çok teşekkür ediyorum.

İçinde bulunduğumuz ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini temenni ediyorum. Mübarek ramazan ayı hürmetine, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların son bulmasını diliyorum. Toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı mübarek ramazanın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenâb-ı Mevla’mdan niyaz ediyorum” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.