Özel İdareye 14 Yeni Demirbaş

Yerel 06.05.2023 - 03:25, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 5339+ kez okundu.
 

Özel İdareye 14 Yeni Demirbaş

Kütahya İl Özel İdaresi, altyapı hizmetlerini iyileştirmek ve daha verimli hale getirmek için yeni iş makineleri aldı. Vali Ali Çelik’in katılımıyla düzenlenen törende, 39 milyon 453 bin 410 bin TL değerindeki iş makineleri ve araçlar tanıtıldı.
Kütahya İl Özel İdaresi, altyapı hizmetlerini iyileştirmek ve daha verimli hale getirmek için yeni iş makineleri aldı. Vali Ali Çelik’in katılımıyla düzenlenen törende, 39 milyon 453 bin 410 bin TL değerindeki iş makineleri ve araçlar tanıtıldı. Vali Çelik, 2023 yılı bütçesinin bırakılmasından sonra araç satın alma işleminin gerçekleştirildiğini belirtti ve bu işlem sonucunda yaklaşık 15 milyon lira tasarruf sağlandığını söyledi. Kütahya İl Özel İdaresi, altyapı çalışmalarını hızlandırmak ve vatandaşların ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak amacıyla 39 milyon 453 bin 410 bin TL değerinde, 14 yeni araç satın aldı. Düzenlenen törenle tanıtılan araçlar arasında, 1 adet dozer, 2 adet 15+1 minibüs, 2 adet asfalt yama silindiri, satih kaplama aracı, 2 adet kar bıçaklı kamyon, 1 adet yükleyici, 2 adet greyder, 2 adet pikap ve 1 adet otobüs yer alıyor.  “15 Milyon Lira Tasarruf Sağlandı” Kütahya Valisi Ali Çelik, alınan araçların altyapı çalışmalarının hızlandırılmasına ve vatandaşların ihtiyaçlarının daha hızlı bir şekilde karşılanmasına yardımcı olacağını ifade etti. Vali Ali Çelik, 2023 yılı bütçesi serbest bırakıldıktan sonra ödenek beklenmeksizin araç satın alma işleminin gerçekleştirildiğini belirtti ve bu işlem sonucunda yaklaşık 15 milyon lira tasarruf sağlandığını ifade etti. Araçların hayırlı olmasını dileyen Vali Çelik, personelin can sağlığı ve güvenliğinin önemini vurgulayarak kazasız bir belasız çalışma temennisinde bulundu. “Personelimizin Çalışmaları Ülkemiz Ve Memleketimiz İçin Büyük Bir Şans” Vali Çelik, İl Özel İdaresinin çatısı altında bir aile olduklarını vurgularken eski İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’a da emekleri için teşekkür etti. İl Özel İdaresinin Hatay'daki çalışmalarından da övgüyle söz eden Vali Çelik, “Biz bir aileyiz ve son 90 günde Hatay'daki gayretli çalışmalarımızda hep birlikte bunu gösterdik. Personelimizin çalışmaları ülkemiz ve memleketimiz için büyük bir şans oldu” diyerek gece gündüz görevlerini sürdürdüğünü ifade etti.  İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura da yeni hizmet araçlarının hizmetlerin daha hızlı ve yüksek standartta yapılmasına katkı sağlayacağını ifade etti. - DORUK
Kütahya İl Özel İdaresi, altyapı hizmetlerini iyileştirmek ve daha verimli hale getirmek için yeni iş makineleri aldı. Vali Ali Çelik’in katılımıyla düzenlenen törende, 39 milyon 453 bin 410 bin TL değerindeki iş makineleri ve araçlar tanıtıldı.

Kütahya İl Özel İdaresi, altyapı hizmetlerini iyileştirmek ve daha verimli hale getirmek için yeni iş makineleri aldı. Vali Ali Çelik’in katılımıyla düzenlenen törende, 39 milyon 453 bin 410 bin TL değerindeki iş makineleri ve araçlar tanıtıldı. Vali Çelik, 2023 yılı bütçesinin bırakılmasından sonra araç satın alma işleminin gerçekleştirildiğini belirtti ve bu işlem sonucunda yaklaşık 15 milyon lira tasarruf sağlandığını söyledi.

Kütahya İl Özel İdaresi, altyapı çalışmalarını hızlandırmak ve vatandaşların ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak amacıyla 39 milyon 453 bin 410 bin TL değerinde, 14 yeni araç satın aldı. Düzenlenen törenle tanıtılan araçlar arasında, 1 adet dozer, 2 adet 15+1 minibüs, 2 adet asfalt yama silindiri, satih kaplama aracı, 2 adet kar bıçaklı kamyon, 1 adet yükleyici, 2 adet greyder, 2 adet pikap ve 1 adet otobüs yer alıyor.


 “15 Milyon Lira Tasarruf Sağlandı”

Kütahya Valisi Ali Çelik, alınan araçların altyapı çalışmalarının hızlandırılmasına ve vatandaşların ihtiyaçlarının daha hızlı bir şekilde karşılanmasına yardımcı olacağını ifade etti. Vali Ali Çelik, 2023 yılı bütçesi serbest bırakıldıktan sonra ödenek beklenmeksizin araç satın alma işleminin gerçekleştirildiğini belirtti ve bu işlem sonucunda yaklaşık 15 milyon lira tasarruf sağlandığını ifade etti.


Araçların hayırlı olmasını dileyen Vali Çelik, personelin can sağlığı ve güvenliğinin önemini vurgulayarak kazasız bir belasız çalışma temennisinde bulundu.

“Personelimizin Çalışmaları Ülkemiz Ve Memleketimiz İçin Büyük Bir Şans”

Vali Çelik, İl Özel İdaresinin çatısı altında bir aile olduklarını vurgularken eski İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’a da emekleri için teşekkür etti. İl Özel İdaresinin Hatay'daki çalışmalarından da övgüyle söz eden Vali Çelik, “Biz bir aileyiz ve son 90 günde Hatay'daki gayretli çalışmalarımızda hep birlikte bunu gösterdik. Personelimizin çalışmaları ülkemiz ve memleketimiz için büyük bir şans oldu” diyerek gece gündüz görevlerini sürdürdüğünü ifade etti. 


İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura da yeni hizmet araçlarının hizmetlerin daha hızlı ve yüksek standartta yapılmasına katkı sağlayacağını ifade etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.