KİYD İstanbul Şube Başkanı SÜLÜN, Yeniden Başkan

Güncel 29.03.2021 - 18:21, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3159+ kez okundu.
 

KİYD İstanbul Şube Başkanı SÜLÜN, Yeniden Başkan

51. Dönem KİYD İstanbul Şube Başkanı Ömer SÜLÜN oldu.
Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesinin Olağan genel Kurul toplantısı yapıldı. Mevcut Başkan Ömer Sülün, korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen kongreye katılan üyelerin desteğini alarak yeniden başkan seçildi. Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesi 51. Olağan genel Kurul toplantısı yapıldı. Açılış ve Yoklamanın yapılmasından sonra Divan Başkanlığına Prof. Dr. Tevfik Özpaçacı, Divan Katipliğine Fatmanur Karakaş, Büşra Meltem Uysal seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 50. Dönem Faaliyet Raporu, Denetleme Kurulu Raporu, Gelir Gider tablosu ve 51.Dönem Tahmini Bütçesi okundu ve oy birliğiyle kabul edildi. 50. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sülün, birlikte görev yaptığı tüm yönetim kurulu arkadaşlarına ve derneğe maddi ve manevi desteğini esirgemeyen dernek üyelerine teşekkür etti. Covid19’u dünya olarak geride bıraktıktan sonra dernek çalışmalarına hız vereceklerini söyleyen Ömer Sülün: “Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sağlık içinde güzel günlerde buluşuruz. 50. dönemde beraber hizmet verdiğimiz yönetimimizle 51. döneme adayız. İnşallah bizlere güvenen siz değerli büyüklerimizi ve üyelerimizi hayal kırıklığına uğratmadan bu dönemi de bitiririz” açıklamasında bulundu.  Oylamanın yapılmasının ardından kongreye katılan üyelerin desteğini alarak güven tazeleyen Ömer Sülün, yeni dönemde de kendilerine yetki veren haziruna teşekkür etti. Ömer Sülün Başkanlığındaki Yeni Yönetim Şu Şekilde Oluştu;  Ömer Sülün’ün başkanlığında çalışmalarını sürdürecek yeni yönetim kurulu da belli oldu. Erkan Candan başkan yardımcısı, Büşra Meltem Uysal sekreter seçilirken, Cengiz Gümüşkar, Cengizhan Dağlı, Fatmanur Kahraman, Harun Kalkan, Osman Emrah Yalçındağ ve Ömercan Atak da yönetim kurulu üyesi seçildi.
51. Dönem KİYD İstanbul Şube Başkanı Ömer SÜLÜN oldu.

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesinin Olağan genel Kurul toplantısı yapıldı. Mevcut Başkan Ömer Sülün, korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen kongreye katılan üyelerin desteğini alarak yeniden başkan seçildi.

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesi 51. Olağan genel Kurul toplantısı yapıldı. Açılış ve Yoklamanın yapılmasından sonra Divan Başkanlığına Prof. Dr. Tevfik Özpaçacı, Divan Katipliğine Fatmanur Karakaş, Büşra Meltem Uysal seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 50. Dönem Faaliyet Raporu, Denetleme Kurulu Raporu, Gelir Gider tablosu ve 51.Dönem Tahmini Bütçesi okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.

50. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sülün, birlikte görev yaptığı tüm yönetim kurulu arkadaşlarına ve derneğe maddi ve manevi desteğini esirgemeyen dernek üyelerine teşekkür etti. Covid19’u dünya olarak geride bıraktıktan sonra dernek çalışmalarına hız vereceklerini söyleyen Ömer Sülün: “Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sağlık içinde güzel günlerde buluşuruz. 50. dönemde beraber hizmet verdiğimiz yönetimimizle 51. döneme adayız. İnşallah bizlere güvenen siz değerli büyüklerimizi ve üyelerimizi hayal kırıklığına uğratmadan bu dönemi de bitiririz” açıklamasında bulundu.  Oylamanın yapılmasının ardından kongreye katılan üyelerin desteğini alarak güven tazeleyen Ömer Sülün, yeni dönemde de kendilerine yetki veren haziruna teşekkür etti.

Ömer Sülün Başkanlığındaki Yeni Yönetim Şu Şekilde Oluştu; 

Ömer Sülün’ün başkanlığında çalışmalarını sürdürecek yeni yönetim kurulu da belli oldu. Erkan Candan başkan yardımcısı, Büşra Meltem Uysal sekreter seçilirken, Cengiz Gümüşkar, Cengizhan Dağlı, Fatmanur Kahraman, Harun Kalkan, Osman Emrah Yalçındağ ve Ömercan Atak da yönetim kurulu üyesi seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.