KİŞGEM Toplantısı Yapıldı

Yerel (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 15.12.2023 - 16:49, Güncelleme: 15.12.2023 - 17:18 4281+ kez okundu.
 

KİŞGEM Toplantısı Yapıldı

Kütahya İş Geliştirme Merkezi’nin Seçici İcra Kurulu Toplantısı yapıldı.
Kütahya İş Geliştirme Merkezi’nin Seçici İcra Kurulu Toplantısı yapıldı. Kütahya İş Geliştirme Merkezi’nin Seçici İcra Kurulu Toplantısına katıldı.Kütahya'da düzenlenen toplantıda; KİŞGEM’de faaliyet gösteren girişimciler, KİŞGEM faaliyetleri hakkında bilgilendirme, KİŞGEM Faaliyet Raporu ve sürdürülebilirlik için alınacak kararlar görüşüldü. Toplantı sonrasında KİŞGEM’in desteklediği girişimcilere ait atölyeleri gezen Kütahya Belediye Başkanı Işık ve beraberindeki heyet, girişimcilerin faaliyette bulunduğu alanlar ve gelinen süreçle ilgili bilgiler aldı.   KİŞGEM bünyesinde faaliyete başlayan 20 girişimci 200’e yakın kişiye istihdam ederek şehir ekonomisine katkı sağlıyor. 2019 yılı başından itibaren KİŞGEM’de nitelikli girişimci sayısının 60’a ulaştığını belirten Başkan Işık, AR-GE, inovasyon ve ileri teknoloji gerektiren sektör ve girişimcilerin KİŞGEM’de yer almasına hassasiyet gösterdiklerini ifade ederek katma değeri yüksek sektörlerin faaliyet göstermesini sağladıklarını söyledi.  
Kütahya İş Geliştirme Merkezi’nin Seçici İcra Kurulu Toplantısı yapıldı.

Kütahya İş Geliştirme Merkezi’nin Seçici İcra Kurulu Toplantısı yapıldı.

Kütahya İş Geliştirme Merkezi’nin Seçici İcra Kurulu Toplantısına katıldı.Kütahya'da düzenlenen toplantıda; KİŞGEM’de faaliyet gösteren girişimciler, KİŞGEM faaliyetleri hakkında bilgilendirme, KİŞGEM Faaliyet Raporu ve sürdürülebilirlik için alınacak kararlar görüşüldü.

Toplantı sonrasında KİŞGEM’in desteklediği girişimcilere ait atölyeleri gezen Kütahya Belediye Başkanı Işık ve beraberindeki heyet, girişimcilerin faaliyette bulunduğu alanlar ve gelinen süreçle ilgili bilgiler aldı.

 

KİŞGEM bünyesinde faaliyete başlayan 20 girişimci 200’e yakın kişiye istihdam ederek şehir ekonomisine katkı sağlıyor.

2019 yılı başından itibaren KİŞGEM’de nitelikli girişimci sayısının 60’a ulaştığını belirten Başkan Işık, AR-GE, inovasyon ve ileri teknoloji gerektiren sektör ve girişimcilerin KİŞGEM’de yer almasına hassasiyet gösterdiklerini ifade ederek katma değeri yüksek sektörlerin faaliyet göstermesini sağladıklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.