Kick Boksçulardan, Dünya Şampiyonası'nda 16 Madalya

26.10.2019 - 16:07, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1679+ kez okundu.
 

Kick Boksçulardan, Dünya Şampiyonası'nda 16 Madalya

19-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek’ in başkenti Saraybosna’ da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Milli Takımımız 2 Altın, 4 Gümüş ve 10 Bronz olmak üzere toplamda 16 Madalya ile Şampiyonayı tamamlamıştır.
19-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek’ in başkenti Saraybosna’ da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Milli Takımımız 2 Altın, 4 Gümüş ve 10 Bronz olmak üzere toplamda 16 Madalya ile Şampiyonayı tamamlamıştır. Dünya Şampiyonasında elde edilen madalyaları, Barış Pınarı Harekâtı'nda kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerine armağan ettiklerini belirten Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim KAYICI: "Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası’ nda Sporcularımız 16 Madalya kazanmıştır. Şampiyonada bütün sporcularımız devleti için, milleti için, bayrağı için elinden geleni yaptı, hepsini tebrik ediyorum. Ayrıca sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimize ve şampiyonada görev alan antrenörlerimize teşekkür ediyorum. En büyük destekçilerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’ na, Bakan Yardımcılarımız Sayın Hamza YERLİKAYA’ ya, Sayın Sinan AKSU’ ya, Sayın İhsan Selim BAYDAŞ’ a, Sayın Halis Yunus ERÖZ’ e Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAYKAN’ a, Spor Toto Teşkilatı Başkan Vekili Sayın Bünyamin BOZGEYİK’ e, bütün Gençlik Spor Bakanlığı Teşkilatına ve bizlerden dualarını esirgemeyen camiamıza ve Yüce Milletimize teşekkür ediyorum. Ayrıca sürekli yanımızda ve destekçimiz olan Saraybosna Büyükelçimiz Sayın Haldun KOÇ’ a çok teşekkür ediyorum. Aldığımız madalyaları tüm şehit ve gazilerimiz ile şuan “Barış Pınarı Harekatı” nda kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerimize armağan ediyorum" dedi. Derece Yapan Sporcular; Dünya Şampiyonu Olan Sporcular: Çiğdem Kırvaç - Low Kick 60 kg Gülüzar Kara – Low Kick 70 Kg Şampiyonada 2. Olan Sporcular: Dilara Keleş - Light Contact 70 kg Muhammed Sait Öncül – Low Kick 57 kg Soner Şen – K1 Rules 60kg Recep Men – Light Contact 74 Kg Şampiyonada 3. Olan Sporcular: Kübra Akbulut - Low Kick 65 kg Mevlane Altuntaş - Low Kick 71 kg Savaş Yüksel - Low Kick 60 kg Turgut Dağdağan - Low Kick 86kg Barış Güzel - K1 Rules 71 kg Ali Koyuncu - K1 Rules 54 kg Cemil Yıldırım - K1 Rules 91 kg Gözde Nur Göktaş - K1 Rules 65 kg Hasan Eripek - K1 Rules +91 kg Mustafa Türk - Light Contact 57 kg Kick Boks Kütahya İl Temsilciliği ve DORUK Gazetesi olarak Milli takımımızı tebrik ediyoruz. - DORUK Fatma Çakır
19-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek’ in başkenti Saraybosna’ da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Milli Takımımız 2 Altın, 4 Gümüş ve 10 Bronz olmak üzere toplamda 16 Madalya ile Şampiyonayı tamamlamıştır.

19-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek’ in başkenti Saraybosna’ da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Milli Takımımız 2 Altın, 4 Gümüş ve 10 Bronz olmak üzere toplamda 16 Madalya ile Şampiyonayı tamamlamıştır.

Dünya Şampiyonasında elde edilen madalyaları, Barış Pınarı Harekâtı'nda kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerine armağan ettiklerini belirten Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim KAYICI: "Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası’ nda Sporcularımız 16 Madalya kazanmıştır. Şampiyonada bütün sporcularımız devleti için, milleti için, bayrağı için elinden geleni yaptı, hepsini tebrik ediyorum. Ayrıca sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimize ve şampiyonada görev alan antrenörlerimize teşekkür ediyorum. En büyük destekçilerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’ na, Bakan Yardımcılarımız Sayın Hamza YERLİKAYA’ ya, Sayın Sinan AKSU’ ya, Sayın İhsan Selim BAYDAŞ’ a, Sayın Halis Yunus ERÖZ’ e Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAYKAN’ a, Spor Toto Teşkilatı Başkan Vekili Sayın Bünyamin BOZGEYİK’ e, bütün Gençlik Spor Bakanlığı Teşkilatına ve bizlerden dualarını esirgemeyen camiamıza ve Yüce Milletimize teşekkür ediyorum. Ayrıca sürekli yanımızda ve destekçimiz olan Saraybosna Büyükelçimiz Sayın Haldun KOÇ’ a çok teşekkür ediyorum. Aldığımız madalyaları tüm şehit ve gazilerimiz ile şuan “Barış Pınarı Harekatı” nda kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerimize armağan ediyorum" dedi.

Derece Yapan Sporcular;

Dünya Şampiyonu Olan Sporcular:
Çiğdem Kırvaç - Low Kick 60 kg
Gülüzar Kara – Low Kick 70 Kg

Şampiyonada 2. Olan Sporcular:

Dilara Keleş - Light Contact 70 kg
Muhammed Sait Öncül – Low Kick 57 kg
Soner Şen – K1 Rules 60kg
Recep Men – Light Contact 74 Kg

Şampiyonada 3. Olan Sporcular:
Kübra Akbulut - Low Kick 65 kg
Mevlane Altuntaş - Low Kick 71 kg
Savaş Yüksel - Low Kick 60 kg
Turgut Dağdağan - Low Kick 86kg
Barış Güzel - K1 Rules 71 kg
Ali Koyuncu - K1 Rules 54 kg
Cemil Yıldırım - K1 Rules 91 kg
Gözde Nur Göktaş - K1 Rules 65 kg
Hasan Eripek - K1 Rules +91 kg
Mustafa Türk - Light Contact 57 kg

Kick Boks Kütahya İl Temsilciliği ve DORUK Gazetesi olarak Milli takımımızı tebrik ediyoruz. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.