Kick Boks'un Kalbi, Kütahya'da Atacak !

21.02.2020 - 16:21, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3341+ kez okundu.
 

Kick Boks'un Kalbi, Kütahya'da Atacak !

Türkiye Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası 24 - 29 Şubat 2020 tarihlerinde Kütahya Yeni Kapalı Spor Salonunda 1400 sporcunun katılımı ile yapılacak.
Türkiye Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası 24 - 29 Şubat 2020 tarihlerinde Kütahya Yeni Kapalı Spor Salonunda 1400 sporcunun katılımı ile yapılacak. 2008 - 2009 doğumlu sporcuların Küçükler kategorisinde Point Fighting branşında, 2006 - 2007 doğumlu sporcuların Yıldızlar kategorisinde Point Fighting, Light Contact ve Müzikli Form branşlarında müsabakaların yapılacağı Türkiye'nin dört bir tarafından ve Kıbrıs'tan gelecek sporcuların tartıları 24 Şubat Pazartesi günü yapılacak. Aynı gün 14:00'de Antrenör ve İdarecilerin katılacağı Teknik Toplantı Gençlik Merkezinde yapılacak. 25 Şubat ile 29 Şubat tarihleri arasında ise Yeni Kapalı Spor Salonunda müsabakalar yapılacak. Şampiyonanın Seramonisi 25 Şubat Salı günü saat 16:00'da Yeni Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Seramoni de Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi de Kütahya'mızın halk oyunlarını sergileyecek. Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Gelecek olan misafirlerimiz Kütahya merkez, Yoncalı Kaplıcaları ve Ilıca Kaplıcalarında bulunan apart, yurt ve otellerde konaklamalarını sağlayacak. Gerek şehrin tanıtımı bakımından gerekse şehrin ekonomisine katkısı düşünüldüğünde önemli bir organizasyon gerçekleştirilecek olup, bu organizasyonun Kütahya'da yapılmasına karar veren başta Kick Boks Federasyon Başkanı ve WAKO As Başkanı Salim KAYICI olmak üzere Federasyon yetkililerine, görevlilere şimdiden teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bu organizasyonu en iyi şekilde neticelendirip, bu tür organizasyonları yapacak kabiliyet ve kapasitemiz olduğunu ispatlayacağız. Çalışmalarımız esnasında azami destek sağlayan Kütahya Gençlik Spor, Spor Şube Müdürü Halil GİRGİN ve çalışma arkadaşları, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK ve Başkan Yardımcıları, Halk Eğitim Müdürlüğü Müdür ve Müdür Yardımcıları'na teşekkür ederken, müsabakalara katılacak İdareci, Antrenör, sporcu ve Hakemlerimize şimdiden hoşgeldiniz diyor, başarılar diliyoruz" dedi. - DORUK Fatma ÇAKIR Konaklama Yerleri İle İlgilli Bilgilendirme İçin Lütfen Tıklayınız.....
Türkiye Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası 24 - 29 Şubat 2020 tarihlerinde Kütahya Yeni Kapalı Spor Salonunda 1400 sporcunun katılımı ile yapılacak.

Türkiye Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası 24 - 29 Şubat 2020 tarihlerinde Kütahya Yeni Kapalı Spor Salonunda 1400 sporcunun katılımı ile yapılacak.

2008 - 2009 doğumlu sporcuların Küçükler kategorisinde Point Fighting branşında, 2006 - 2007 doğumlu sporcuların Yıldızlar kategorisinde Point Fighting, Light Contact ve Müzikli Form branşlarında müsabakaların yapılacağı Türkiye'nin dört bir tarafından ve Kıbrıs'tan gelecek sporcuların tartıları 24 Şubat Pazartesi günü yapılacak. Aynı gün 14:00'de Antrenör ve İdarecilerin katılacağı Teknik Toplantı Gençlik Merkezinde yapılacak. 25 Şubat ile 29 Şubat tarihleri arasında ise Yeni Kapalı Spor Salonunda müsabakalar yapılacak.

Şampiyonanın Seramonisi 25 Şubat Salı günü saat 16:00'da Yeni Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Seramoni de Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi de Kütahya'mızın halk oyunlarını sergileyecek.

Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Gelecek olan misafirlerimiz Kütahya merkez, Yoncalı Kaplıcaları ve Ilıca Kaplıcalarında bulunan apart, yurt ve otellerde konaklamalarını sağlayacak. Gerek şehrin tanıtımı bakımından gerekse şehrin ekonomisine katkısı düşünüldüğünde önemli bir organizasyon gerçekleştirilecek olup, bu organizasyonun Kütahya'da yapılmasına karar veren başta Kick Boks Federasyon Başkanı ve WAKO As Başkanı Salim KAYICI olmak üzere Federasyon yetkililerine, görevlilere şimdiden teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bu organizasyonu en iyi şekilde neticelendirip, bu tür organizasyonları yapacak kabiliyet ve kapasitemiz olduğunu ispatlayacağız.

Çalışmalarımız esnasında azami destek sağlayan Kütahya Gençlik Spor, Spor Şube Müdürü Halil GİRGİN ve çalışma arkadaşları, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK ve Başkan Yardımcıları, Halk Eğitim Müdürlüğü Müdür ve Müdür Yardımcıları'na teşekkür ederken, müsabakalara katılacak İdareci, Antrenör, sporcu ve Hakemlerimize şimdiden hoşgeldiniz diyor, başarılar diliyoruz" dedi. - DORUK Fatma ÇAKIR

Konaklama Yerleri İle İlgilli Bilgilendirme İçin Lütfen Tıklayınız.....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.