Kick Boks İl Temsilciliğinden, BESYO'yu Ziyaret

14.06.2019 - 13:05, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2904+ kez okundu.
 

Kick Boks İl Temsilciliğinden, BESYO'yu Ziyaret

Önümüzdeki günlerde ilimizde yapılacak olan Kick Boks etkinlikleri ile ilgili Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI ve Milli Hakem, Antrenör Fatma ÇAKIR ile Ejderya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Malike EDİZ, DPÜ BESYO Müdürümüz Prof. Dr. Adnan ERSOY'u makamında ziyaret ettiler.
Önümüzdeki günlerde ilimizde yapılacak olan Kick Boks 1. 2. 3. 4. Dan Siyah Kuşak Sınavı, 1.ve 2. Kademe Antrenör Kursu ve Aday Hakem Kursu ile ilgili olarak, gerek bilgi vermek gerekse programın BESYO ile ilgili bölümünü görüşmek üzere Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI ve Milli Hakem, Antrenör Fatma ÇAKIR ile Ejderya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Malike EDİZ, DPÜ BESYO Müdürümüz Prof. Dr. Adnan ERSOY'u makamında ziyaret ettiler. Bu arada 1 Temmuz'da Erzurum'da yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına ilimizi temsilen katılacak takımımızın ulaşımında ve 2-3-4 Ağustos'da Simav'da yapılması planlanan İller Arası Kick Boks Şampiyonasının organizesinde BESYO'nun vereceği destek istişare edildi. Bu konuda bir açıklama yapan Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "İlimizde Kick Boks camiası olarak sürekli ve yoğun etkinlikler olmaktadır. İşte bu konularda hem kendilerini bilgilendirmek hem de desteklerini almak üzere ziyaret ettiğimiz BESYO Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Adnan ERSOY'a sonsuz teşekkür etmek istiyorum. En az bizim kadar kendisini sorumlu ve heyecanlı gördük. Samimi bir biçimde bizi yönlendirmesi, aynı zamanda Erzurum'a gidişimizde araç bakımından bize destek olması ve bu konudaki gayreti görevin dışında samimi, gönül işi bir destek olduğunu gösterdi. Kendisinin ve çalışma arkadaşlarının başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Kendilerine şükran ve teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi. - DORUK
Önümüzdeki günlerde ilimizde yapılacak olan Kick Boks etkinlikleri ile ilgili Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI ve Milli Hakem, Antrenör Fatma ÇAKIR ile Ejderya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Malike EDİZ, DPÜ BESYO Müdürümüz Prof. Dr. Adnan ERSOY'u makamında ziyaret ettiler.

Önümüzdeki günlerde ilimizde yapılacak olan Kick Boks 1. 2. 3. 4. Dan Siyah Kuşak Sınavı, 1.ve 2. Kademe Antrenör Kursu ve Aday Hakem Kursu ile ilgili olarak, gerek bilgi vermek gerekse programın BESYO ile ilgili bölümünü görüşmek üzere Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI ve Milli Hakem, Antrenör Fatma ÇAKIR ile Ejderya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Malike EDİZ, DPÜ BESYO Müdürümüz Prof. Dr. Adnan ERSOY'u makamında ziyaret ettiler.

Bu arada 1 Temmuz'da Erzurum'da yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına ilimizi temsilen katılacak takımımızın ulaşımında ve 2-3-4 Ağustos'da Simav'da yapılması planlanan İller Arası Kick Boks Şampiyonasının organizesinde BESYO'nun vereceği destek istişare edildi. Bu konuda bir açıklama yapan Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "İlimizde Kick Boks camiası olarak sürekli ve yoğun etkinlikler olmaktadır. İşte bu konularda hem kendilerini bilgilendirmek hem de desteklerini almak üzere ziyaret ettiğimiz BESYO Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Adnan ERSOY'a sonsuz teşekkür etmek istiyorum. En az bizim kadar kendisini sorumlu ve heyecanlı gördük. Samimi bir biçimde bizi yönlendirmesi, aynı zamanda Erzurum'a gidişimizde araç bakımından bize destek olması ve bu konudaki gayreti görevin dışında samimi, gönül işi bir destek olduğunu gösterdi. Kendisinin ve çalışma arkadaşlarının başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Kendilerine şükran ve teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.