Kick Boks'da Kuşak Sınavı Yapıldı

27.03.2019 - 21:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4194+ kez okundu.
 

Kick Boks'da Kuşak Sınavı Yapıldı

Yıl boyunca dört dönem halinde yapılan, müsabakalara katılabilmek için gerekli kriterlerden olan Kick Boks Mart dönemi kuşak sınavına ilimizden 118 sporcu katıldı.
Yıl boyunca dört dönem halinde yapılan, müsabakalara katılabilmek için gerekli kriterlerden olan Kick Boks Mart dönemi kuşak sınavına ilimizden 118 sporcu katıldı.   Kütahya Merkez'deki bir gruptan 51 sporcu, Tavşanlı'dan 13 sporcu, Merkez'deki diğer gruptan ve Emet'ten toplam 29 sporcu ve Ejderya Spor Kulübünden 23 sporcu olmak üzere toplamda 118 sporcu kuşak sınavına katılmış oldu.   Sporcular bir üst kuşağa geçebilmenin mutluluğunu yaşarken, kimi sporcularda almış oldukları kuşak terfisiyle müsabakalara gidebilecek kuşak seviyesine ulaştı.   Siyah Kuşak Dan Sınavı, Antrenörlük ve Hakemlik Kursu Açılacak İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Biz Kütahya il temsilciliği olarak sadece başarılı sporcu değil, Kick Boks sporuna Hakem, Antrenör bazında da başarılı isimler kazandırmak istiyoruz. Özellikle Antrenör olabilmek için belirli bir kuşak düzeyine gelmek zorunluluğu vardır. Bu düşünceyle 15 Haziran' da 1., 2., 3., 4. Dan Siyah Kuşak Sınavının yapılması için Federasyonumuzla mutabakata vardık. Yine 16-29 Haziran tarihleri arasında 2. Kademe Antrenörlük Kursu ve 15 - 16 Haziran tarihlerinde ise Aday Hakem Kursu yapılması planlanmıştır. Haziran ayında pek çok ilden sporcu, Hakem Adayı ve Antrenör Adayı ilimizde olacaktır. Kendi sporcularımızdan da Siyah Kuşak seviyesine gelen sporcu, Aday Hakem kazanmış olup; gerek kendi Antrenörlerimiz gerekse diğer illerden gelecek Antrenörlerden başarılı olanlara 2. Kademe Antrenör terfisini sağlamış olacağız" dedi. - DORUK
Yıl boyunca dört dönem halinde yapılan, müsabakalara katılabilmek için gerekli kriterlerden olan Kick Boks Mart dönemi kuşak sınavına ilimizden 118 sporcu katıldı.

Yıl boyunca dört dönem halinde yapılan, müsabakalara katılabilmek için gerekli kriterlerden olan Kick Boks Mart dönemi kuşak sınavına ilimizden 118 sporcu katıldı.

 

Kütahya Merkez'deki bir gruptan 51 sporcu, Tavşanlı'dan 13 sporcu, Merkez'deki diğer gruptan ve Emet'ten toplam 29 sporcu ve Ejderya Spor Kulübünden 23 sporcu olmak üzere toplamda 118 sporcu kuşak sınavına katılmış oldu.

 

Sporcular bir üst kuşağa geçebilmenin mutluluğunu yaşarken, kimi sporcularda almış oldukları kuşak terfisiyle müsabakalara gidebilecek kuşak seviyesine ulaştı.

 

Siyah Kuşak Dan Sınavı, Antrenörlük ve Hakemlik Kursu Açılacak

İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Biz Kütahya il temsilciliği olarak sadece başarılı sporcu değil, Kick Boks sporuna Hakem, Antrenör bazında da başarılı isimler kazandırmak istiyoruz. Özellikle Antrenör olabilmek için belirli bir kuşak düzeyine gelmek zorunluluğu vardır. Bu düşünceyle 15 Haziran' da 1., 2., 3., 4. Dan Siyah Kuşak Sınavının yapılması için Federasyonumuzla mutabakata vardık. Yine 16-29 Haziran tarihleri arasında 2. Kademe Antrenörlük Kursu ve 15 - 16 Haziran tarihlerinde ise Aday Hakem Kursu yapılması planlanmıştır.

Haziran ayında pek çok ilden sporcu, Hakem Adayı ve Antrenör Adayı ilimizde olacaktır. Kendi sporcularımızdan da Siyah Kuşak seviyesine gelen sporcu, Aday Hakem kazanmış olup; gerek kendi Antrenörlerimiz gerekse diğer illerden gelecek Antrenörlerden başarılı olanlara 2. Kademe Antrenör terfisini sağlamış olacağız" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.