Kick Boks Camiası, İftarda Buluştu

Spor 14.05.2019 - 18:26, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4313+ kez okundu.
 

Kick Boks Camiası, İftarda Buluştu

Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Kick Boks Antrenörü ve Milli Hakem Fatma ÇAKIR’ın organize ettiği iftar sofrasında Halk Eğitim Müdür ve yardımcılarıyla, ayrıca Kick Boks sporcuları ve aileleriyle de bir araya gelindi.Bağlantı
Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Kick Boks Antrenörü ve Milli Hakem Fatma ÇAKIR’ın organize ettiği iftar sofrasında Halk Eğitim Müdür ve yardımcılarıyla, ayrıca Kick Boks sporcuları ve aileleriyle de bir araya gelindi. Bu güzel iftar sofrasında bulunan değerli katılımcı sporcuların birbirleriyle olan diyaloglarının artırılmasını da amaçlayan organizasyonda katılan sporcu velilerinin de gözleri arkada kalmayacak şekilde çocuklarının arkadaşlarını ve yöneticilerini tanımış oldular. Kütahya Kick Boks İl temsilcisi Ahmet ARABACI : “Kick Boks camiası olarak zaten hemen hemen her koşulda her ortamda birlikte aile olmanın bilinciyle şuuruyla hareket ediyoruz. Bu mübarek ramazan ayında da bu konuda bir kere daha kendimizi kanıtlayalım istedik. Öncelikle hoş geldiniz hepiniz. Aramızda çok değerli misafirlerimiz var. Onları sizlere ben taktim edeceğim. Seher NURDERE arkadaşımız yeni Mali Müşavir oldu. Ofisini de yeni açtı. Fatma hocanızın yakın arkadaşıdır kendileri, misafirimiz olarak burada. Kıymetli velilerimiz burada ve değerli Halk Eğitim müdürümüz Davut EZEN, müdür yardımcılarımız Ahmet ÖZÇELİK, Tolgahan ÇOBANOĞLU ve Erdal SARUHAN Bey, yani Halk Eğitim camiası aramızda. Ben kendilerine bizi burada yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı en iyi şekilde yapabilmek için Halk Eğitim camiasından çok ciddi bir destek görüyoruz. Bunların karşılıksız kalmadığını kendilerine belirtmek isteriz. Sadece bu sene yapılan organizasyonlarda sporcularımız, Avrupa kupası maçında iki bronz madalya, okullar arası yapılan müsabakada bir bronz madalya, Türkiye Açık Kick Boks şampiyonasında iki gümüş, dört bronz madalya kazanarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Ben bir kere daha geldikleri için çok teşekkür ederim.” Dedi.  – DORUK Seçil Karaman.
Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Kick Boks Antrenörü ve Milli Hakem Fatma ÇAKIR’ın organize ettiği iftar sofrasında Halk Eğitim Müdür ve yardımcılarıyla, ayrıca Kick Boks sporcuları ve aileleriyle de bir araya gelindi.Bağlantı

Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Kick Boks Antrenörü ve Milli Hakem Fatma ÇAKIR’ın organize ettiği iftar sofrasında Halk Eğitim Müdür ve yardımcılarıyla, ayrıca Kick Boks sporcuları ve aileleriyle de bir araya gelindi.

Bu güzel iftar sofrasında bulunan değerli katılımcı sporcuların birbirleriyle olan diyaloglarının artırılmasını da amaçlayan organizasyonda katılan sporcu velilerinin de gözleri arkada kalmayacak şekilde çocuklarının arkadaşlarını ve yöneticilerini tanımış oldular.

Kütahya Kick Boks İl temsilcisi Ahmet ARABACI : “Kick Boks camiası olarak zaten hemen hemen her koşulda her ortamda birlikte aile olmanın bilinciyle şuuruyla hareket ediyoruz. Bu mübarek ramazan ayında da bu konuda bir kere daha kendimizi kanıtlayalım istedik.

Öncelikle hoş geldiniz hepiniz. Aramızda çok değerli misafirlerimiz var. Onları sizlere ben taktim edeceğim.

Seher NURDERE arkadaşımız yeni Mali Müşavir oldu.

Ofisini de yeni açtı. Fatma hocanızın yakın arkadaşıdır kendileri, misafirimiz olarak burada.

Kıymetli velilerimiz burada ve değerli Halk Eğitim müdürümüz Davut EZEN, müdür yardımcılarımız Ahmet ÖZÇELİK, Tolgahan ÇOBANOĞLU ve Erdal SARUHAN Bey, yani Halk Eğitim camiası aramızda. Ben kendilerine bizi burada yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı en iyi şekilde yapabilmek için Halk Eğitim camiasından çok ciddi bir destek görüyoruz.

Bunların karşılıksız kalmadığını kendilerine belirtmek isteriz. Sadece bu sene yapılan organizasyonlarda sporcularımız, Avrupa kupası maçında iki bronz madalya, okullar arası yapılan müsabakada bir bronz madalya, Türkiye Açık Kick Boks şampiyonasında iki gümüş, dört bronz madalya kazanarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Ben bir kere daha geldikleri için çok teşekkür ederim.” Dedi.  – DORUK Seçil Karaman.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.