KERAMİKA'ya Uluslararası Ödül

Güncel 26.10.2021 - 21:14, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1950+ kez okundu.
 

KERAMİKA'ya Uluslararası Ödül

KERAMİKA Uluslararası Yarışmada ”En İyi Mikro Dünya Fotoğrafı" Ödülü Aldı.
KERAMİKA Uluslararası Yarışmada ”En İyi Mikro Dünya Fotoğrafı"  Ödülü Aldı. Tasarım, Ar-Ge ve İnovasyon odaklı üretim anlayışıyla Türkiye’de ve dünyada Sofra Üstü Sunum grubunda seramik sektörünün önemli aktörlerinden biri olan Keramika, Eskişehir Teknik Üniversitesi’ nde 13-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen V. Uluslararası Seramik, Cam, Emaye, Sır ve Boya Kongresi  ( SERES’21) En İyi Mikro Dünya Fotoğraf Yarışması’ nda “Kar Taneleri” adlı çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.   Keramika Ar-Ge Laboratuvarı’ nda çalışmaları yapılan ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi- İLTEM ‘de Taramalı Elektron Mikroskobu (SEM) görüntüleri alınarak “Kar Taneleri” ismi verilen çalışma, özellikle ticarileşmesi yönüyle dikkat çekiyor. Çalışma bu doğrultuda “Ar-Ge’den Üretime mantığının diğer tüm Keramika ürünlerine uygulanması açısından büyük önem arz ediyor.  Konuya yönelik açıklamalarda bulunan Keramika Genel Müdürü Emin Yüce: “ -Bu ödülün Keramika adına kazanılmasında emekleri geçen başta İşletme Müdürümüz Melek Arslan’ı, Ar-Ge Teknoloji ve Tasarım Danışmanımız Prof. Dr. Fatih Şen’i ve tüm Ar-Ge Teknoloji ve Tasarım Ekiplerimizi tebrik ediyorum. Daha sonra başta Prof. Dr. Alpagut Kara olmak üzere tüm SERES’21 düzenleme kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi. Hem Ar-Ge’si hem de Ür-GE’si Keramika bünyesinde gerçekleşen bu ürünlerin sayılarının artarak devam edeceğini belirten Yüce; Ar-Ge’nin önemini vurgulayarak Kütahya Dumlupınar Üniversitesi-İLTEM’e de teşekkürlerini iletti.  - DORUK
KERAMİKA Uluslararası Yarışmada ”En İyi Mikro Dünya Fotoğrafı" Ödülü Aldı.

KERAMİKA Uluslararası Yarışmada ”En İyi Mikro Dünya Fotoğrafı"  Ödülü Aldı.

Tasarım, Ar-Ge ve İnovasyon odaklı üretim anlayışıyla Türkiye’de ve dünyada Sofra Üstü Sunum grubunda seramik sektörünün önemli aktörlerinden biri olan Keramika, Eskişehir Teknik Üniversitesi’ nde 13-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen V. Uluslararası Seramik, Cam, Emaye, Sır ve Boya Kongresi  ( SERES’21) En İyi Mikro Dünya Fotoğraf Yarışması’ nda “Kar Taneleri” adlı çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

  Keramika Ar-Ge Laboratuvarı’ nda çalışmaları yapılan ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi- İLTEM ‘de Taramalı Elektron Mikroskobu (SEM) görüntüleri alınarak “Kar Taneleri” ismi verilen çalışma, özellikle ticarileşmesi yönüyle dikkat çekiyor. Çalışma bu doğrultuda “Ar-Ge’den Üretime mantığının diğer tüm Keramika ürünlerine uygulanması açısından büyük önem arz ediyor.

 Konuya yönelik açıklamalarda bulunan Keramika Genel Müdürü Emin Yüce: “ -Bu ödülün Keramika adına kazanılmasında emekleri geçen başta İşletme Müdürümüz Melek Arslan’ı, Ar-Ge Teknoloji ve Tasarım Danışmanımız Prof. Dr. Fatih Şen’i ve tüm Ar-Ge Teknoloji ve Tasarım Ekiplerimizi tebrik ediyorum. Daha sonra başta Prof. Dr. Alpagut Kara olmak üzere tüm SERES’21 düzenleme kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi. Hem Ar-Ge’si hem de Ür-GE’si Keramika bünyesinde gerçekleşen bu ürünlerin sayılarının artarak devam edeceğini belirten Yüce; Ar-Ge’nin önemini vurgulayarak Kütahya Dumlupınar Üniversitesi-İLTEM’e de teşekkürlerini iletti.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.