CHP'den Saadet Partisi'ne Transfer

Siyaset (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 16.12.2023 - 13:29, Güncelleme: 16.12.2023 - 13:39 3317+ kez okundu.
 

CHP'den Saadet Partisi'ne Transfer

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, CHP'den ayrılarak Saadet Partisi'ne geçtiği bildirildi.
CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, CHP'den ayrılarak Saadet Partisi'ne geçtiği bildirildi.  2 gün önce meclisteki konuşması esnasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatının ardından CHP milletvekili Ali Fazıl Kasap, partisinden ayrılarak Saadet Partisine geçti.  Hasan Bitmez'in vefatı sonucu Saadet Partisi milletvekili sayısı 19'a düşmesi sonucu grup kurma hakkını kaybettiği esnada Ali Fazıl Kasap'ın katılımıyla yeniden grup kurma hakkını elde etti.  Ali Fazıl Kasap'ın Saadet Partisi'ne geçiş sebebi olarak bir yandan Saadet Partisi'nin grup kurmasının gerçekleşmesi için olduğu belirtilirken bir taraftan da son genel kuruldaki şekillenmenin Fazıl Kasap'ın parti değiştirmesine sebep olduğu belirtiliyor. Böylece CHP'nin Kütahya'da Milletvekili kalmadı. - DORUK
CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, CHP'den ayrılarak Saadet Partisi'ne geçtiği bildirildi.

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, CHP'den ayrılarak Saadet Partisi'ne geçtiği bildirildi. 

2 gün önce meclisteki konuşması esnasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatının ardından CHP milletvekili Ali Fazıl Kasap, partisinden ayrılarak Saadet Partisine geçti. 

Hasan Bitmez'in vefatı sonucu Saadet Partisi milletvekili sayısı 19'a düşmesi sonucu grup kurma hakkını kaybettiği esnada Ali Fazıl Kasap'ın katılımıyla yeniden grup kurma hakkını elde etti. 

Ali Fazıl Kasap'ın Saadet Partisi'ne geçiş sebebi olarak bir yandan Saadet Partisi'nin grup kurmasının gerçekleşmesi için olduğu belirtilirken bir taraftan da son genel kuruldaki şekillenmenin Fazıl Kasap'ın parti değiştirmesine sebep olduğu belirtiliyor.

Böylece CHP'nin Kütahya'da Milletvekili kalmadı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.