KERAMİKA, Dünya ya Kapılarını Aralıyor

Ekonomi 16.02.2019 - 16:06, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3602+ kez okundu.
 

KERAMİKA, Dünya ya Kapılarını Aralıyor

İlimize katkı sağlayan önemli firmalardan biri olan KERAMİKA, yer aldığı fuarlar ile hem markasını hem de Kütahya’yı temsil etmenin gururunu yaşıyor.
İlimize katkı sağlayan önemli firmalardan biri olan KERAMİKA, yer aldığı fuarlar ile hem markasını hem de Kütahya’yı temsil etmenin gururunu yaşıyor. Marka,  En son 8 -12 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya' nın Frankfurt eyaletinde düzenlenen Ambiente fuarı ile Dünya çapında markaların yer aldığı fuarda, yeni ürünlerini tanıttığı gibi, sektör konumlandırmasına göre de markasına yön veriyor. KERAMİKA, seramikten mamul renkli mutfak eşya üretiminde,  sektöründe en çok renk kartelasına sahip bir marka olmanın ötesinde fuarda en son piyasaya sunduğu form ve desenleri ile alanında kendisi ile olan yarışı sürdürmeye devam ediyor. Yaklaşık 10 seneden beri katıldıkları Ambiente fuarı ile dünya mutfaklarını renklendirmeye devam ediyor.  Fuar ile ilgili değerlendirme yapan KERAMİKA Genel Müdürü Emin YÜCE: "Her yıl büyük bir heyecan ve merakla fuarın gerçekleşmesini bekliyoruz. Ambiente fuarı  sektör ile ilgili firmaların hem kendileri  hem de diğer firmalar ile yarıştığı bir fuar olarak algılandığı için en yenileri bu fuara hazırlıyoruz.  Bu sene yeni reaktif çalışmalarımız, yeni siera formumuz ile müşterilerimize en farklısını sunmanın mutluluğunu yaşadık. Aldığımız feed backler ile yaptığımız her çalışmanın karşılığını alarak Kütahya ya dönmek, yorgunluğumuzu hafifleten en güzel sonuç oldu. 2019 yılı  ihracat  hedefleri doğrultusunda, bir önceki seneden daha fazla ihracat yaparak kendi rekorunu kırmak isteyen marka,  Ambiente fuarı ile bu hedefine koşuyor. KERAMİKA olarak,  gelecek senenin trendlerini hazırlamaya şimdiden başladık. Kendimizi yenilemenin iş hayatında en önemli olgu olduğunu biliyor ve en iyisini yapmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" dedi. KERAMİKA, her geçen gün ilimize kattığı başarılar ile dünya markası olmaya aday bir marka…
İlimize katkı sağlayan önemli firmalardan biri olan KERAMİKA, yer aldığı fuarlar ile hem markasını hem de Kütahya’yı temsil etmenin gururunu yaşıyor.

İlimize katkı sağlayan önemli firmalardan biri olan KERAMİKA, yer aldığı fuarlar ile hem markasını hem de Kütahya’yı temsil etmenin gururunu yaşıyor.

Marka,  En son 8 -12 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya' nın Frankfurt eyaletinde düzenlenen Ambiente fuarı ile Dünya çapında markaların yer aldığı fuarda, yeni ürünlerini tanıttığı gibi, sektör konumlandırmasına göre de markasına yön veriyor.

KERAMİKA, seramikten mamul renkli mutfak eşya üretiminde,  sektöründe en çok renk kartelasına sahip bir marka olmanın ötesinde fuarda en son piyasaya sunduğu form ve desenleri ile alanında kendisi ile olan yarışı sürdürmeye devam ediyor. Yaklaşık 10 seneden beri katıldıkları Ambiente fuarı ile dünya mutfaklarını renklendirmeye devam ediyor. 

Fuar ile ilgili değerlendirme yapan KERAMİKA Genel Müdürü Emin YÜCE: "Her yıl büyük bir heyecan ve merakla fuarın gerçekleşmesini bekliyoruz. Ambiente fuarı  sektör ile ilgili firmaların hem kendileri  hem de diğer firmalar ile yarıştığı bir fuar olarak algılandığı için en yenileri bu fuara hazırlıyoruz.  Bu sene yeni reaktif çalışmalarımız, yeni siera formumuz ile müşterilerimize en farklısını sunmanın mutluluğunu yaşadık. Aldığımız feed backler ile yaptığımız her çalışmanın karşılığını alarak Kütahya ya dönmek, yorgunluğumuzu hafifleten en güzel sonuç oldu. 2019 yılı  ihracat  hedefleri doğrultusunda, bir önceki seneden daha fazla ihracat yaparak kendi rekorunu kırmak isteyen marka,  Ambiente fuarı ile bu hedefine koşuyor. KERAMİKA olarak,  gelecek senenin trendlerini hazırlamaya şimdiden başladık. Kendimizi yenilemenin iş hayatında en önemli olgu olduğunu biliyor ve en iyisini yapmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" dedi.

KERAMİKA, her geçen gün ilimize kattığı başarılar ile dünya markası olmaya aday bir marka…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.