KERAMİKA, Asya'nın En Büyük Ev Eşyaları Fuarında

Ekonomi 23.10.2018 - 20:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1670+ kez okundu.
 

KERAMİKA, Asya'nın En Büyük Ev Eşyaları Fuarında

Türkiye’nin önde gelen renkli sofra seramiği üreticilerinden Keramika, Dünya'nın en büyük züccaciye fuarlarından biri olarak gösterilen Hong Kong Ev Eşyaları Fuarı’ndaki yerini aldı. Kütahya’da ürettiği ürünleri yurt dışına ihraç ederek şehrin ve ülkenin ekonomisine önemli bir katkı sağlayan Keramika yeni tasarımlarını da görücüye çıkardı. Sofra seramiğinde Türkiye’de ilk kez dijital baskı teknolojisini kullanan Keramika, ihracat cirosunu artırmak için fuara katıldı. Katılımcı ve ziyaretçi sayısı açısından bölgenin sektöre yönelik en büyük fuarlarından biri olan Hong Kong Housewares Fuarı, Hong Kong Kongre ve Sergi Merkezinde açıldı. Fuara seramik sektörünün devlerinden Keramika’da katıldı. Mutfak gereçleri, sofra gereçleri, ev dekorasyonu, küçük elektrikli aletler, banyo aksesuarları, temizlik ürünleri, mobilya, bahçe mobilyaları, el sanatları, sağlık/kişisel bakım ürünleri, yapay çiçekler, aydınlatma ürünleri, hırdavat ile ticari hizmet ve yayınların sergilendiği Hong Kong Housewares Fuarı, Asya’nın en büyük ev eşyaları fuarı olarak tanımlanıyor. Tüm dünyadan satın almacılar tarafından ziyaret edilen fuarda stant açan Keramika yeni tasarımlarını sergilerken, ziyaretçilerin uğrak mekanlarından biri oldu. Renk çeşidiyle ürünlerini kısa sürede dünya mutfaklarına sokmayı başaran Keramika, Asya ve yurtdışından gelen yüzlerce firma arasında onlarca ülkeye yaptığı ihracat ile ön sıralarda yer alıyor. Fuar sayesinden aynı zamanda alıcılarını ihracat yüzüyle de tanıştıracak olan Keramika, Hong Kong’daki dünya çapındaki firmalarla ticaret yapma fırsatı bulacak. Sofra seramiğinde Türkiye’de ilk kez dijital baskı teknolojisini kullanan Keramika, ihracat cirosunu artırma hedefine adım adım yaklaşıyor.

Türkiye’nin önde gelen renkli sofra seramiği üreticilerinden Keramika, Dünya'nın en büyük züccaciye fuarlarından biri olarak gösterilen Hong Kong Ev Eşyaları Fuarı’ndaki yerini aldı. Kütahya’da ürettiği ürünleri yurt dışına ihraç ederek şehrin ve ülkenin ekonomisine önemli bir katkı sağlayan Keramika yeni tasarımlarını da görücüye çıkardı. Sofra seramiğinde Türkiye’de ilk kez dijital baskı teknolojisini kullanan Keramika, ihracat cirosunu artırmak için fuara katıldı.

Katılımcı ve ziyaretçi sayısı açısından bölgenin sektöre yönelik en büyük fuarlarından biri olan Hong Kong Housewares Fuarı, Hong Kong Kongre ve Sergi Merkezinde açıldı. Fuara seramik sektörünün devlerinden Keramika’da katıldı.

Mutfak gereçleri, sofra gereçleri, ev dekorasyonu, küçük elektrikli aletler, banyo aksesuarları, temizlik ürünleri, mobilya, bahçe mobilyaları, el sanatları, sağlık/kişisel bakım ürünleri, yapay çiçekler, aydınlatma ürünleri, hırdavat ile ticari hizmet ve yayınların sergilendiği Hong Kong Housewares Fuarı, Asya’nın en büyük ev eşyaları fuarı olarak tanımlanıyor. Tüm dünyadan satın almacılar tarafından ziyaret edilen fuarda stant açan Keramika yeni tasarımlarını sergilerken, ziyaretçilerin uğrak mekanlarından biri oldu.

Renk çeşidiyle ürünlerini kısa sürede dünya mutfaklarına sokmayı başaran Keramika, Asya ve yurtdışından gelen yüzlerce firma arasında onlarca ülkeye yaptığı ihracat ile ön sıralarda yer alıyor. Fuar sayesinden aynı zamanda alıcılarını ihracat yüzüyle de tanıştıracak olan Keramika, Hong Kong’daki dünya çapındaki firmalarla ticaret yapma fırsatı bulacak. Sofra seramiğinde Türkiye’de ilk kez dijital baskı teknolojisini kullanan Keramika, ihracat cirosunu artırma hedefine adım adım yaklaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.