Kent Konseyi, Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Spor 30.07.2020 - 15:33, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3980+ kez okundu.
 

Kent Konseyi, Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ali KAYA, bazı Yürütme Kurulu üyeleri, Kütahya Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ'u makamında ziyaret ederek; çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ali KAYA, bazı Yürütme Kurulu üyeleri, Kütahya Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ'u makamında ziyaret ederek; çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Aynı zamanda Emniyet Müdürü'nü yeni görevinde başarılar diledi. Emniyet Müdürü KOÇ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Kütahya'mız asayiş açısından bazı illere nazaran daha sakin bir şehrimiz. Ancak tabii ki bazı sıkıntılı konularda hassasiyetle hareket etmek gerekiyor. Özellikle çocuklarımızın eğitimi, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması konusunda hassasiyetlerimiz var. Zaman zaman Kütahya'ya dışarıdan intikal eden bazı unsurlar sürekli takibimizde. Biz huzurlu bir şehir, olması için insanlarımızın huzur içerisinde yaşamalarını sağlamak için tüm ekiplerimizle çok koordineli bir biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu arada şehrin diğer dinamikleri ve etkin unsurlarıyla da koordineli bir şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. Kent Konseyi olarak sizden de tespit ettiğiniz eksiklik ve olumsuzlukları intikal ettirmeniz, önerilerde bulunmanız halinde bunların gereğinin yapılacağından endişeniz olmasın. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum" dedi. Kent Konseyi Başkanı Ali KAYA da; "İçinde yaşadığımız pandemi süreci son bir kaç aydır toplanmamıza mani oldu. Ancak ön hazırlıklarımızı yapabildik. Kent konseyimiz göreve geldiğinden bu yana Kütahya'mızın sorunlarını meslek komiteleri aracılığıyla belirleyip, yine 24 meslek komitemizin kendi ihtisas alanlarındaki öneri ve çalışmalarını yürütme kurulumuzda değerlendirip, belediye meclisimize sunduk. Bunlardan bazıları uygulamaya alındı, arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.  - DORUK
Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ali KAYA, bazı Yürütme Kurulu üyeleri, Kütahya Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ'u makamında ziyaret ederek; çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ali KAYA, bazı Yürütme Kurulu üyeleri, Kütahya Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ'u makamında ziyaret ederek; çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Aynı zamanda Emniyet Müdürü'nü yeni görevinde başarılar diledi. Emniyet Müdürü KOÇ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Kütahya'mız asayiş açısından bazı illere nazaran daha sakin bir şehrimiz. Ancak tabii ki bazı sıkıntılı konularda hassasiyetle hareket etmek gerekiyor. Özellikle çocuklarımızın eğitimi, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması konusunda hassasiyetlerimiz var. Zaman zaman Kütahya'ya dışarıdan intikal eden bazı unsurlar sürekli takibimizde. Biz huzurlu bir şehir, olması için insanlarımızın huzur içerisinde yaşamalarını sağlamak için tüm ekiplerimizle çok koordineli bir biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu arada şehrin diğer dinamikleri ve etkin unsurlarıyla da koordineli bir şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz.

Kent Konseyi olarak sizden de tespit ettiğiniz eksiklik ve olumsuzlukları intikal ettirmeniz, önerilerde bulunmanız halinde bunların gereğinin yapılacağından endişeniz olmasın. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Ali KAYA da; "İçinde yaşadığımız pandemi süreci son bir kaç aydır toplanmamıza mani oldu. Ancak ön hazırlıklarımızı yapabildik. Kent konseyimiz göreve geldiğinden bu yana Kütahya'mızın sorunlarını meslek komiteleri aracılığıyla belirleyip, yine 24 meslek komitemizin kendi ihtisas alanlarındaki öneri ve çalışmalarını yürütme kurulumuzda değerlendirip, belediye meclisimize sunduk. Bunlardan bazıları uygulamaya alındı, arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.