Kayıp Müdür, Ormanda Bulundu

Asayiş 19.10.2019 - 21:49, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2490+ kez okundu.
 

Kayıp Müdür, Ormanda Bulundu

Gediz'de ormanlık alanda kaybolan Müdür S.Z., bulundu.
Kütahya ili Gediz ilçesi Abide köyü mülki sınırları içerisinde 16 Ekim saat 13:00 sıralarında, Kütahya Orman İşletme Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan S.Z., Gediz - Uşak karayolunun 8. Km'sindeki Teco petrol mevkiinde bulunan ormanlık alanda kaybolduğunun bildirilmesi üzerine şahsı arama çalışmalarına AFAD ekipleri ile birlikte iz takip köpeği ve drone ile yapılmıştır. 16 Ekim gece 00:00 sıralarına kadar yapılan aramada kayıp olan Müdür S.Z.'nin bulunmaması üzerine aramaya 17 Ekim'de saat 07:00 sıralarına kadar ara verildi. AFAD ve Kütahya İl Jandarma Komutanlığının iz takip köpek timinin katılımı ile tekrar aramalara başlanmış, ormanlık alanda yapılan arama sonucunda kayıp Müdür S.Z. saat 08:45 sıralarında sağ halde bulunmuştur. Ormanda bulunan S.Z. 112 Sağlık ekipleri ile Gediz Devlet Hastanesi'ne kontrol amaçlı götürüldü. - DORUK
Gediz'de ormanlık alanda kaybolan Müdür S.Z., bulundu.

Kütahya ili Gediz ilçesi Abide köyü mülki sınırları içerisinde 16 Ekim saat 13:00 sıralarında, Kütahya Orman İşletme Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan S.Z., Gediz - Uşak karayolunun 8. Km'sindeki Teco petrol mevkiinde bulunan ormanlık alanda kaybolduğunun bildirilmesi üzerine şahsı arama çalışmalarına AFAD ekipleri ile birlikte iz takip köpeği ve drone ile yapılmıştır.

16 Ekim gece 00:00 sıralarına kadar yapılan aramada kayıp olan Müdür S.Z.'nin bulunmaması üzerine aramaya 17 Ekim'de saat 07:00 sıralarına kadar ara verildi. AFAD ve Kütahya İl Jandarma Komutanlığının iz takip köpek timinin katılımı ile tekrar aramalara başlanmış, ormanlık alanda yapılan arama sonucunda kayıp Müdür S.Z. saat 08:45 sıralarında sağ halde bulunmuştur.

Ormanda bulunan S.Z. 112 Sağlık ekipleri ile Gediz Devlet Hastanesi'ne kontrol amaçlı götürüldü. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.