Kardeşlik Sınır Tanımaz, Kütahya'da

Güncel 20.09.2019 - 18:13, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3120+ kez okundu.
 

Kardeşlik Sınır Tanımaz, Kütahya'da

İç işleri Bakanlığı tarafından desteklenerek İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi kapsamında Kütahya'da.
İç işleri Bakanlığı tarafından desteklenerek İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi kapsamında Kütahya'da. İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkan ve yöneticileri, Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi kapsamındaki program ortakları olan Kütahya'da Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK ve Kütahya Valimiz Dr. Ömer TORAMAN'ı da ziyaret ederek, Kütahya Hisar Kalesi, Döner Gazinoya giderek, yöresel lezzetlerimiz olan sıkıcık çorbası, tirit gibi ürünlerimizi tatma fırsatı buldular ve Kütahya'ya Hisar Kalesi'nde seyretme imkanı buldular. Biz Birlikte Güçlüyüz projesi, daha önce Artvin, 15 Temmuz Darbesi ile Kahraman unvanı alan Ankara İli Kahraman Kazan, Şanlıurfa ve Mardin'den sonra Kütahya'da vatandaşlarla 20 Eylül Cuma akşama 19.30'da Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde buluşacak. Dernek Genel Başkanı Yücel CAN; "Kütahya birçok özellikleri ile enler arasında olması gereken bir ilimiz. Bütün özellikleri ile tarihin derinliklerinden bu yana Kütahya milli bir duruşun, kahramanlığın, vatana bağlılığın, bayrağın, birlikteliğin merkezi. Kütahya'dan Türkiye'ye birlik ve beraberlik için birlikte olacağız inşaallah. Bütün Kütahyalı Dostlarımızı programa bekliyoruz" dedi. - DORUK Fatma Çakır
İç işleri Bakanlığı tarafından desteklenerek İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi kapsamında Kütahya'da.

İç işleri Bakanlığı tarafından desteklenerek İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi kapsamında Kütahya'da.

İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkan ve yöneticileri, Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi kapsamındaki program ortakları olan Kütahya'da Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK ve Kütahya Valimiz Dr. Ömer TORAMAN'ı da ziyaret ederek, Kütahya Hisar Kalesi, Döner Gazinoya giderek, yöresel lezzetlerimiz olan sıkıcık çorbası, tirit gibi ürünlerimizi tatma fırsatı buldular ve Kütahya'ya Hisar Kalesi'nde seyretme imkanı buldular.

Biz Birlikte Güçlüyüz projesi, daha önce Artvin, 15 Temmuz Darbesi ile Kahraman unvanı alan Ankara İli Kahraman Kazan, Şanlıurfa ve Mardin'den sonra Kütahya'da vatandaşlarla 20 Eylül Cuma akşama 19.30'da Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde buluşacak.

Dernek Genel Başkanı Yücel CAN; "Kütahya birçok özellikleri ile enler arasında olması gereken bir ilimiz. Bütün özellikleri ile tarihin derinliklerinden bu yana Kütahya milli bir duruşun, kahramanlığın, vatana bağlılığın, bayrağın, birlikteliğin merkezi. Kütahya'dan Türkiye'ye birlik ve beraberlik için birlikte olacağız inşaallah. Bütün Kütahyalı Dostlarımızı programa bekliyoruz" dedi. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.