Kar Yağışı Nedeniyle, Mahsur Kalan 5 Kişi Kurtarıldı

Spor 02.01.2019 - 23:14, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3852+ kez okundu.
 

Kar Yağışı Nedeniyle, Mahsur Kalan 5 Kişi Kurtarıldı

Yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarında mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı.
Özel bir aracın kara saplanması sonucu mahsur kalan ve donma tehlikesi yaşayan 5 kişi İl Afet ve Acil Durum Yönetim ve Müdahale Ekibi tarafından kurtarıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’nden, İl Merkezine bağlı Hacıazizler mevkiinde, özel bir aracın kara saplanması sonucu araçta bulunan 5 kişinin mahsur kaldığı yönünde İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'ne (İAADYM) saat 03.16’da ihbar gelmiştir. Alınan ihbarın ardından Kurtarma Ekibi harekete geçmiş, şahıslarla irtibata geçerek bulundukları konumu tespit etmiştir. Tam donanımlı kurtarma aracının yanında 8x8 amfibik araçla kurtarma operasyonunu yürüten Ekibimiz, iki saat süren çalışmanın ardından donma tehlikesi yaşayan 5 kişiyi kurtarmış ve sağlık ekiplerine teslim etmiştir.- DORUK
Yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarında mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı.

Özel bir aracın kara saplanması sonucu mahsur kalan ve donma tehlikesi yaşayan 5 kişi İl Afet ve Acil Durum Yönetim ve Müdahale Ekibi tarafından kurtarıldı.

112 Acil Çağrı Merkezi’nden, İl Merkezine bağlı Hacıazizler mevkiinde, özel bir aracın kara saplanması sonucu araçta bulunan 5 kişinin mahsur kaldığı yönünde İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'ne (İAADYM) saat 03.16’da ihbar gelmiştir.

Alınan ihbarın ardından Kurtarma Ekibi harekete geçmiş, şahıslarla irtibata geçerek bulundukları konumu tespit etmiştir.

Tam donanımlı kurtarma aracının yanında 8x8 amfibik araçla kurtarma operasyonunu yürüten Ekibimiz, iki saat süren çalışmanın ardından donma tehlikesi yaşayan 5 kişiyi kurtarmış ve sağlık ekiplerine teslim etmiştir.- DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.